Povezane vesti
"Brenina dnevna soba 500 metara": Rade Manojlović došla da pozajmi haljinu, izgubila se u vili na Bežanijskoj kosi
Mondo pre 5 sati
Rada Manojlović nikada nije krila koliko puta joj se našao Saša Popović kada joj je bilo potrebno, a sada je otkrila i da je takva bila i Lepa Brena. Neka od situacija kojih se prisetila pevačica je bila kada se Saši požalila da nema šta da obuče za prvo… »
"Hodnik, stepenice, dnevna, spavaća, gde idemo mi?" Rada Manojlović otkrila kako izgleda dom Lepe Brene: Poklonila joj haljinu…
Kurir pre 6 sati
Rada Manojlović nikada nije krila koliko puta joj se našao Saša Popović kada joj je bilo potrebno, a sada je otkrila i da je takva bila i Lepa Brena. Neka od situacija kojih se prisetila pevačica je bila kada se Saši požalila da nema šta da obuče za prvo… »
„Jedna soba, druga, treća…“: Rada Manojlović se prisetila prvog dolaska kod Lepe Brene i otkrila šta joj nikada neće zaboraviti…
Nova pre 6 sati
Naša folkerka se prisetila početaka karijere kada su joj Lepa Brena i Saša Popović pomagali. Rada Manojlović je nedavno otkrila da su joj za prva snimanja novogodišnjih programa na Grandu pomogali Brena i Saša. Naime, njena starija koleginica poklonila… »
"Hodnik, stepenice, dnevna, spavaća, gde idemo mi?" Radi Manojlović nije bilo dobro kad je ušla u Breninu kuću: "Dala mi je…
Blic pre 7 sati
Ispričala je i svoje iskustvo posete porodičnom domu Lepe Brene na Bežanijskoj kosi. Rada pamti poseban gest kada je iz Brene dobila haljinu za novogodišnji program. Pevačica Rada Manojlović više puta je isticala koliko joj je Saša Popović pomogao u… »
"Jedna soba, druga, gde mi idemo?!" Rada opisala prvi ulazak u kuću Lepe Brene, ovo joj nikad neće zaboraviti
Telegraf pre 8 sati
Rada Manojlović uvek ne isticala koliko puta joj se našao Saša Popović kada joj je bilo potrebno, od samog početka njene karijere. Jedna od prvih situacija bila je kada mu se požalila da nema šta da obuče za prvo snimanje novogodišnjeg programa Granda… »
Vesti dana »
Đedović Handanović sa predstavnicima malih privatnih benzinskih stanica o snabdevanju naftom
Biznis.rs pre 3 satajoš 29 povezanih
Kiril Tjurdenjev: U toku pregovori o promeni vlasničke strukture, i dalje ima šanse da dobijemo licencu
RTS pre 3 satajoš 24 povezane
Preokret u slučaju Hrkalović: Apelacioni sud ukinuo osuđujuću presudu i naložio ponovno suđenje zbog „bitnih povreda postupka“
Serbian News Media pre 52 minutajoš 16 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 4 satijoš 37 povezanih