Povezane vesti
Kako je BIA pratila poljoprivrednike: „Imaju sve moje pristupne kodove, šifre, moj bankovni račun, to je ulazak u moj život“…
Nova pre 23 dana
Balkanska istraživačka mreža BIRN, u saradnji sa SHARE fondacijom, objavila je otkriće da je Bezbednosno informativna agencija (BIA) tokom privođenja četvorice poljoprivrednika i ekoloških aktivista u njihove telefone ubacila špijunski softver NoviSpy i… »
Isključili ga iz saobraćaja zbog tehničkog, pa mu ubacili špijunski softver u telefon: Kako je BIA pratila poljoprivrednike
N1 Info pre 23 dana
Balkanska istraživačka mreža BIRN, u saradnji sa SHARE fondacijom, objavila je otkriće da je Bezbednosno informativna agencija (BIA) tokom privođenja četvorice poljoprivrednika i ekoloških aktivista u njihove telefone ubacila špijunski softver NoviSpy i… »
„Imaju sve moje pristupne kodove, šifre, moj bankovni račun“: Kako je BIA pratila poljoprivrednike?
Danas pre 23 dana
BIRN: BIA ubacivala špijunski sofver u telefone poljoprivednika
Jugmedia pre 23 dana
BIRN je u saradnji sa SHARE Fondacijom otkrio da je BIA tokom privođenja četvorice poljoprivrednika i ekoloških aktivista u njihove telefone ubacila špijunski softver NoviSpy. Za BIRN oni prvi put govore o hapšenjima, pretnjama i kako izgleda život kada… »
Vesti dana »
Studenti u akciji “Raspiši pobedu”: Veliki odziv građana, kutije pune
Vesti online pre 1 satjoš 64 povezane
Partizan čeka baš težak zadatak: Valensija je jaka, ne gubi kod kuće!
Večernje novosti pre 3 minutajoš 29 povezanih
Traje sastanak Trampa i Zelenskog: “Putin je ozbiljan u vezi okončanja rata”
Vesti online pre 58 minutajoš 24 povezane
BLOG Kreće brojanje potpisa prikupljenih u akciji „Raspiši pobedu“: Studenti najavili da će im za neka mesta biti potrebno i više dana
Nova pre 38 minutajoš 56 povezanih
Brižit Bardo: Odlazak plavokose lepotice koja je proslavila francuski film
NIN pre 1 satjoš 73 povezane