Povezane vesti
Kako je BIA pratila poljoprivrednike: „Imaju sve moje pristupne kodove, šifre, moj bankovni račun, to je ulazak u moj život“…
Nova pre 5 sati
Balkanska istraživačka mreža BIRN, u saradnji sa SHARE fondacijom, objavila je otkriće da je Bezbednosno informativna agencija (BIA) tokom privođenja četvorice poljoprivrednika i ekoloških aktivista u njihove telefone ubacila špijunski softver NoviSpy i… »
Isključili ga iz saobraćaja zbog tehničkog, pa mu ubacili špijunski softver u telefon: Kako je BIA pratila poljoprivrednike
N1 Info pre 6 sati
Balkanska istraživačka mreža BIRN, u saradnji sa SHARE fondacijom, objavila je otkriće da je Bezbednosno informativna agencija (BIA) tokom privođenja četvorice poljoprivrednika i ekoloških aktivista u njihove telefone ubacila špijunski softver NoviSpy i… »
„Imaju sve moje pristupne kodove, šifre, moj bankovni račun“: Kako je BIA pratila poljoprivrednike?
Danas pre 6 sati
BIRN: BIA ubacivala špijunski sofver u telefone poljoprivednika
Jugmedia pre 9 sati
BIRN je u saradnji sa SHARE Fondacijom otkrio da je BIA tokom privođenja četvorice poljoprivrednika i ekoloških aktivista u njihove telefone ubacila špijunski softver NoviSpy. Za BIRN oni prvi put govore o hapšenjima, pretnjama i kako izgleda život kada… »
Vesti dana »
Đedović Handanović sa predstavnicima malih privatnih benzinskih stanica o snabdevanju naftom
Biznis.rs pre 3 satajoš 29 povezanih
Generalni direktor NIS-a: Još uvijek postoji šansa za dobivanje licence
SEEbiz pre 3 satajoš 24 povezane
Ukinuta presuda Dijani Hrkalović: Apelacioni sud naložio ponovno suđenje
Danas pre 3 satajoš 16 povezanih
Da li će globalni megadil uzdrmati i tržište medijskog sadržaja u Srbiji?
Kamatica pre 4 satijoš 36 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 4 satijoš 37 povezanih