Povezane vesti
Kako je BIA pratila poljoprivrednike: „Imaju sve moje pristupne kodove, šifre, moj bankovni račun, to je ulazak u moj život“…
Nova 05.12.2025
Balkanska istraživačka mreža BIRN, u saradnji sa SHARE fondacijom, objavila je otkriće da je Bezbednosno informativna agencija (BIA) tokom privođenja četvorice poljoprivrednika i ekoloških aktivista u njihove telefone ubacila špijunski softver NoviSpy i… »
Isključili ga iz saobraćaja zbog tehničkog, pa mu ubacili špijunski softver u telefon: Kako je BIA pratila poljoprivrednike
N1 Info 05.12.2025
Balkanska istraživačka mreža BIRN, u saradnji sa SHARE fondacijom, objavila je otkriće da je Bezbednosno informativna agencija (BIA) tokom privođenja četvorice poljoprivrednika i ekoloških aktivista u njihove telefone ubacila špijunski softver NoviSpy i… »
„Imaju sve moje pristupne kodove, šifre, moj bankovni račun“: Kako je BIA pratila poljoprivrednike?
Danas 05.12.2025
BIRN: BIA ubacivala špijunski sofver u telefone poljoprivednika
Jugmedia 05.12.2025
BIRN je u saradnji sa SHARE Fondacijom otkrio da je BIA tokom privođenja četvorice poljoprivrednika i ekoloških aktivista u njihove telefone ubacila špijunski softver NoviSpy. Za BIRN oni prvi put govore o hapšenjima, pretnjama i kako izgleda život kada… »
Vesti dana »
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 3 minutajoš 31 povezana
Vučić o "ekonomskom identitetu Evroazije": Uloga malih zemalja biće sve važnija u svetu u kome više nema pravila
RTV pre 23 minutajoš 54 povezane
Broj pratilaca na profilu Radara porastao za skoro 30.000 za pola sata
Radar pre 3 satajoš 6 povezanih
Beogradska filharmonija protiv izbora Bojana Suđića za v.d. direktora: To je moralno neprihvatljivo
Insajder pre 2 satajoš 20 povezanih