Povezane vesti
Kako je BIA pratila poljoprivrednike: „Imaju sve moje pristupne kodove, šifre, moj bankovni račun, to je ulazak u moj život“…
Nova 05.12.2025
Balkanska istraživačka mreža BIRN, u saradnji sa SHARE fondacijom, objavila je otkriće da je Bezbednosno informativna agencija (BIA) tokom privođenja četvorice poljoprivrednika i ekoloških aktivista u njihove telefone ubacila špijunski softver NoviSpy i… »
Isključili ga iz saobraćaja zbog tehničkog, pa mu ubacili špijunski softver u telefon: Kako je BIA pratila poljoprivrednike
N1 Info 05.12.2025
Balkanska istraživačka mreža BIRN, u saradnji sa SHARE fondacijom, objavila je otkriće da je Bezbednosno informativna agencija (BIA) tokom privođenja četvorice poljoprivrednika i ekoloških aktivista u njihove telefone ubacila špijunski softver NoviSpy i… »
„Imaju sve moje pristupne kodove, šifre, moj bankovni račun“: Kako je BIA pratila poljoprivrednike?
Danas 05.12.2025
BIRN: BIA ubacivala špijunski sofver u telefone poljoprivednika
Jugmedia 05.12.2025
BIRN je u saradnji sa SHARE Fondacijom otkrio da je BIA tokom privođenja četvorice poljoprivrednika i ekoloških aktivista u njihove telefone ubacila špijunski softver NoviSpy. Za BIRN oni prvi put govore o hapšenjima, pretnjama i kako izgleda život kada… »
Vesti dana »
Grenland spreman da se brani? Premijer Grenlanda: Ne može se isključiti mogućnost upotrebe vojske
Večernje novosti pre 3 minutajoš 35 povezanih
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 8 minutajoš 26 povezanih
Novi napad botova na naloge Nova.rs, N1, Nova TV, Danas i Radar: Broj pratilaca enormno raste
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih