Povezane vesti
Kako je BIA pratila poljoprivrednike: „Imaju sve moje pristupne kodove, šifre, moj bankovni račun, to je ulazak u moj život“…
Nova pre 23 dana
Balkanska istraživačka mreža BIRN, u saradnji sa SHARE fondacijom, objavila je otkriće da je Bezbednosno informativna agencija (BIA) tokom privođenja četvorice poljoprivrednika i ekoloških aktivista u njihove telefone ubacila špijunski softver NoviSpy i… »
Isključili ga iz saobraćaja zbog tehničkog, pa mu ubacili špijunski softver u telefon: Kako je BIA pratila poljoprivrednike
N1 Info pre 23 dana
Balkanska istraživačka mreža BIRN, u saradnji sa SHARE fondacijom, objavila je otkriće da je Bezbednosno informativna agencija (BIA) tokom privođenja četvorice poljoprivrednika i ekoloških aktivista u njihove telefone ubacila špijunski softver NoviSpy i… »
„Imaju sve moje pristupne kodove, šifre, moj bankovni račun“: Kako je BIA pratila poljoprivrednike?
Danas pre 23 dana
BIRN: BIA ubacivala špijunski sofver u telefone poljoprivednika
Jugmedia pre 23 dana
BIRN je u saradnji sa SHARE Fondacijom otkrio da je BIA tokom privođenja četvorice poljoprivrednika i ekoloških aktivista u njihove telefone ubacila špijunski softver NoviSpy. Za BIRN oni prvi put govore o hapšenjima, pretnjama i kako izgleda život kada… »
Vesti dana »
Tramp: Sjajan sastanak sa Zelenskim, veliki pomak u okončanju rata
Beta pre 26 minutajoš 36 povezanih
Studenti Pirota sakupili preko 1000 potpisa u akciji "Raspiši pobedu"
Plus online pre 1 satjoš 66 povezanih
Novi sukob košarkaša sa navijačima: Kamera snimila obračun Amerikanaca sa ljudima ispred tunela!
Hot sport pre 51 minutajoš 46 povezanih
Zatvorena biračka mesta na Kosovu Od ranog jutra veliki odziv u Kosovskoj Mitrovici, Srpska lista cilja na svih deset mesta, CIK objavio prve rezultate (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 62 povezane
(BLOG) Studenti u akciji "Raspiši pobedu": Veliki odziv građana i tokom večeri, čeka se broj prikupljenih potpisa
N1 Info pre 21 minutajoš 56 povezanih