Povezane vesti
Jedan od najboljih košarkaša Evrolige se oglasio zbog Žoca: "Ne čudi me što je otišao, više me čudi..."
Telegraf pre 2 sata
Utakmica Olimpijakos - Fenerbahče, koja je bila zakazana za četvrtak, odložena je zbog loših vremenskih uslova, ali i hale u Pireju koja je prokišnjavala. To se nije dopalo vlasniku Panatinaikosa Dimitrisu Janakopulosu, ali je odluka bila konačna. U… »
Bek Fenerbahčea o Obradoviću: Nije to nerazumno
Sport klub pre 4 sati
Dok se čeka nadoknada meča 14. kola Evrolige Olimpijakos – Fenerbahče, koji je odložen zbog poplava, igrači dva evropska velikana imaju vremena da daju intervjue. To je uradio i Vejd Boldvin, jedan od boljih evroligaških bekova u poslednjim sezonama. U… »
Da nije bilo te tuče... Amerikanac progovorio o odlasku Željka Obradovića
Večernje novosti pre 4 sati
ŽELjKO Obradović i Etore Mesina, možda i dva najveća trenera u Evropi su završili posao u Milanu i Beogradu. FOTO: Tanjug/AMIR HAMZAGIĆ Iznenađujući potez u svetu košarke, što je komentarisao i košarkaš Fenerbahčea Vejd Boldvin. - Mislim da su njihovi… »
"Partizan je zaslužio F4, onda se desila tuča - i od tada više nije na tom nivou"
B92 pre 6 sati
Američki košarkaš Vejd Boldvin, govorio je o talasu trenerskih promena u elitnom evropskom basketu, uključujući ostavke Željka Obradovića i Etorea Mesine, kao i smenu Igora Kokoškova. Boldvin smatra da su situacije u Partizanu i Milanu donekle očekivane… »
Vesti dana »
Knez Petrol je najveća domaća naftna kompanija sa 120 benzinskih stanica širom Srbije
Kurir pre 41 minutajoš 28 povezanih
Tjurdenjev: U toku pregovori sa nekoliko strana, postoji šansa da NIS dobije licencu
RTV pre 2 satajoš 24 povezane
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 2 satajoš 37 povezanih
Oblačno i kišovito vreme u Srbiji uz olujni jugoistočni vetar i narandžasti meteo-alarm na jugu Banata
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 31 povezana