Povezane vesti
Jedan od najboljih košarkaša Evrolige se oglasio zbog Žoca: "Ne čudi me što je otišao, više me čudi..."
Telegraf 05.12.2025
Utakmica Olimpijakos - Fenerbahče, koja je bila zakazana za četvrtak, odložena je zbog loših vremenskih uslova, ali i hale u Pireju koja je prokišnjavala. To se nije dopalo vlasniku Panatinaikosa Dimitrisu Janakopulosu, ali je odluka bila konačna. U… »
Bek Fenerbahčea o Obradoviću: Nije to nerazumno
Sport klub 05.12.2025
Dok se čeka nadoknada meča 14. kola Evrolige Olimpijakos – Fenerbahče, koji je odložen zbog poplava, igrači dva evropska velikana imaju vremena da daju intervjue. To je uradio i Vejd Boldvin, jedan od boljih evroligaških bekova u poslednjim sezonama. U… »
Da nije bilo te tuče... Amerikanac progovorio o odlasku Željka Obradovića
Večernje novosti 05.12.2025
ŽELjKO Obradović i Etore Mesina, možda i dva najveća trenera u Evropi su završili posao u Milanu i Beogradu. FOTO: Tanjug/AMIR HAMZAGIĆ Iznenađujući potez u svetu košarke, što je komentarisao i košarkaš Fenerbahčea Vejd Boldvin. - Mislim da su njihovi… »
"Partizan je zaslužio F4, onda se desila tuča - i od tada više nije na tom nivou"
B92 05.12.2025
Američki košarkaš Vejd Boldvin, govorio je o talasu trenerskih promena u elitnom evropskom basketu, uključujući ostavke Željka Obradovića i Etorea Mesine, kao i smenu Igora Kokoškova. Boldvin smatra da su situacije u Partizanu i Milanu donekle očekivane… »
Vesti dana »
Pala odluka! Evo ko će nositi zastavu Srbije na otvaranju Zimskih olimpijskih igara
Večernje novosti pre 24 minutajoš 25 povezanih
Uhapšen jedan od osnivača udruženja građana Novog Sada zbog zloupotrebe položaja
Politika pre 19 minutajoš 17 povezanih
Više javno tužilaštvo u Beogradu tvrdi da je zaplena pet tona marihuane nastavak istrage koju su oni pokrenuli prošle godine
Insajder pre 44 minutajoš 12 povezanih