Povezane vesti

"Nijedan lekar me nije poslao na pregled": Šok priznanje pevačice - operisala rak, za bolest slučajno saznala

"Nijedan lekar me nije poslao na pregled": Šok priznanje pevačice - operisala rak, za bolest slučajno saznala

Telegraf pre 7 sati
"Išla sam na dve operacije" Stanojka Mitrović, poznatija kao Ćana, vodila je 2013. godine bitku sa opakom bolešću. Pevačica nije mnogo govorila o teškim danima jer je uvek bila neko ko izaziva osmeh ljudima, ali je nedavno u jednoj emisiji otvorila dušu… »
"Imala sam rak, a kolege se nisu javljale, jer su mislili da tražim pare" Ćana otkrila koliko je estrada surova: Samo ju je…

"Imala sam rak, a kolege se nisu javljale, jer su mislili da tražim pare" Ćana otkrila koliko je estrada surova: Samo ju je…

Kurir pre 10 sati
Pevačica Ćana, vodila je 2013. godine bitku sa opakom bolešću. Pevačica nije mnogo govorila o teškim danima jer je ona uvek bila neko ko izaziva osmeh ljudima, ali je nedavno u jednoj emisiji otvorila dušu gde je progovorila o stresnim momentima, ali i… »
"Imala sam rak, a kolege se nisu javljale, jer su mislili da tražim pare" Pevačica nakon dve operacije prošla kroz veliko…

"Imala sam rak, a kolege se nisu javljale, jer su mislili da tražim pare" Pevačica nakon dve operacije prošla kroz veliko…

Alo pre 11 sati
Pevačica je izašla kao pobednik iz najteže bitke. Stanojka Mitrović Ćana je vodila bitku sa karcinomom dojke. Svojevremeno je i javno govorila o svojoj borbi sa ovom opakom bolešću. Folkerka je ovaj zdravstveni problem imala tokom 2013. godine, ali je… »

Vesti dana »