Povezane vesti
"Služim Željku Mitroviću, oni će da se tresu" Jovana Jeremić progovorila o otkazima na Pinku, pomenula i dečka Tigra: "Pred…
Blic pre 24 dana
Jovana tvrdi da otkaza ne treba da se plaši svako ko je vredan Od ćerkice se ne odvaja, čak i kad ima mnoštvo obaveza Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji Jovana Jeremić ima novog dečka, o kom bruje domaći mediji, a sada je rekla da je sebi… »
Najavila tužbe, više neće da ćuti! Jovana Jeremić žešća nego ikada: "Na sudu ćemo da se dokazujemo"
Alo pre 23 dana
Voditeljka je najavila tužbe za sve one koji šire neistine o njenom privatnom životu. Jovana Jeremić je nedavno, kako je Alo prvi pisao, uplovila u novu ljubavnu vezu, a detalje o partneru ne želi da otkriva javno. Iako ne krije da je srećna pored… »
Jovana Jeremić prvi put o novom dečku bokseru: "Opekla sam se, neću da zloupotrebi moju slavu"
Mondo pre 23 dana
Jovana Jeremić uplovila je u novu vezu, a iako nije želela da otkriva previše detalja, potvrdila je da je srećna u novom odnosu Jovana je, naime, istakla da je ranije previše pričala o svojoj intimi, pa je na pitanje novinara šta ima da kaže o vezi sa… »
Jovana smuvala Tigra i donela šok odluku, rečima žestoko "bocnula" Dragana: "Nikome više neću dizati rejting!"
Telegraf pre 23 dana
"Moju slavu više nijedan muškarac neće zloupotrebiti" Profesionalni bokser Miloš Stojanović Tigar novi je dečko Jovane Jeremić i to sada već svi znaju. Ipak, voditeljka je donela odluku da o svom ljubavnom životu više ne govori u javnosti. Porazgovarali… »
"Ja služim Željku, a ovi ljudi treba da se tresu" Jovana o otkazima i vezi s Tigrom: "Pred Bogom sam dala reč"
Telegraf pre 23 dana
Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovana Jeremić, ima novog dečka, o kojem bruje domaći mediji. Posle raskida veridbe s "kraljem hleba" Draganom Stankovićem, Jovana je ušla u emotivni odnos sa Milošem Stojanovićem Tigrom, koji je trenutno… »
Vesti dana »
Marsenić (Novi DSS): Vučić u Ćacilend ulazi kao na privatnu žurku, ostali građani ne
Beta pre 55 minutajoš 23 povezane
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 18 povezanih