Povezane vesti
Najavila tužbe, više neće da ćuti! Jovana Jeremić žešća nego ikada: "Na sudu ćemo da se dokazujemo"
Alo pre 1 sat
Voditeljka je najavila tužbe za sve one koji šire neistine o njenom privatnom životu. Jovana Jeremić je nedavno, kako je Alo prvi pisao, uplovila u novu ljubavnu vezu, a detalje o partneru ne želi da otkriva javno. Iako ne krije da je srećna pored… »
Jovana Jeremić prvi put o novom dečku bokseru: "Opekla sam se, neću da zloupotrebi moju slavu"
Mondo pre 4 sati
Jovana Jeremić uplovila je u novu vezu, a iako nije želela da otkriva previše detalja, potvrdila je da je srećna u novom odnosu Jovana je, naime, istakla da je ranije previše pričala o svojoj intimi, pa je na pitanje novinara šta ima da kaže o vezi sa… »
"Služim Željku Mitroviću, oni će da se tresu" Jovana Jeremić progovorila o otkazima na Pinku, pomenula i dečka Tigra: "Pred…
Blic pre 6 sati
Jovana tvrdi da otkaza ne treba da se plaši svako ko je vredan Od ćerkice se ne odvaja, čak i kad ima mnoštvo obaveza Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji Jovana Jeremić ima novog dečka, o kom bruje domaći mediji, a sada je rekla da je sebi… »
Jovana smuvala Tigra i donela šok odluku, rečima žestoko "bocnula" Dragana: "Nikome više neću dizati rejting!"
Telegraf pre 5 sati
"Moju slavu više nijedan muškarac neće zloupotrebiti" Profesionalni bokser Miloš Stojanović Tigar novi je dečko Jovane Jeremić i to sada već svi znaju. Ipak, voditeljka je donela odluku da o svom ljubavnom životu više ne govori u javnosti. Porazgovarali… »
"Ja služim Željku, a ovi ljudi treba da se tresu" Jovana o otkazima i vezi s Tigrom: "Pred Bogom sam dala reč"
Telegraf pre 6 sati
Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovana Jeremić, ima novog dečka, o kojem bruje domaći mediji. Posle raskida veridbe s "kraljem hleba" Draganom Stankovićem, Jovana je ušla u emotivni odnos sa Milošem Stojanovićem Tigrom, koji je trenutno… »
Vesti dana »
Direktor NIS-a: U toku pregovori, i dalje ima šanse za licencu; Đedović Handanović: Uključićemo i male benzinske stanice
RTS pre 1 satjoš 29 povezanih
Direktor Naftne industrije Srbije kaže da još postoji šansa za licencu SAD
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 24 povezane
Netflix preuzima filmsku i streaming imovinu Warner Brosa u poslu vrijednom 72 milijarde dolara
SEEbiz pre 1 satjoš 37 povezanih
Dalić: "Tuhel mi je rekao da smo mi za četvrtfinale, a ne za prvi meč"
Sportske.net pre 15 minutajoš 21 povezana