Povezane vesti
Ukinut pritvor Zoranu Jotiću Jotki. Trebalo da robija devet godina zbog organizovanja ubistva šefa kruševačkog podzemlja
Blic 05.12.2025
Razlozi ukidanja pritvora uključuju starosnu dob Jotića, trajanje pritvora i pravosudne procedure Jotićeva prethodna kazna uključuje 15 godina zatvora zbog reketiranja i podmićivanja sudije Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor prvostepeno… »
Apelacioni sud ukinuo pritvor Zoranu Jotiću zvanom Jotka
NIN 05.12.2025
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor Zoranu Jotiću zvanom Jotka, koji je prvostepenom presudom osuđen na kaznu zatvora od devet godina zbog ubistva Dejana Stankovića Ždrokinca 6. juna 2018. godine. Njemu je Apelacioni sud ukinuo pritvor… »
Jotka ponovo na slobodi: Apelacioni sud doneo novu odluku za vođu kruševačke grupe
Mondo 05.12.2025
Posebno odeljenje za organizovani kriminal Apelacionog suda u Beogradu ukinuo je danas pritvor Zoranu Jotiću, zvanom Jotka. Kako se navodi u obrazloženju Apelacionog suda koji je nedavno održao glavni pretres povodom žalbi na presudu kojoj je osuđen na… »
Apelacioni sud ukinuo pritvor Zoranu Jotiću zvanom Jotka
Telegraf 05.12.2025
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor prvostepeno osuđenom vođi organizovane kriminalne grupe Zoranu Jotiću zvanom Jotka. Njemu je Apelacioni sud ukinuo pritvor uzimajući u obzir da je održan pretres pred drugostepenim sudom, dužinu trajanja… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 6 minutajoš 19 povezanih
DANAS RAZVEDRAVANJE, A OD PONEDELJKA JOŠ TOPLIJE: Evo kakvo vreme čeka Sremsku Mitrovicu narednih dana
Ozon pre 21 minutajoš 9 povezanih
WSJ: Tramp odbio iranski predlog o sedmodnevnom prekidu vatre, planira bombardovanje
RTV pre 51 minutajoš 9 povezanih
Ruski udar na Zaporožje, ima mrtvih; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTS pre 11 minutajoš 1 povezana