Povezane vesti
Adam Adaktar čeka peto dete? Jednom objavom bacio čutavu javnost u rebus, haos na društvenim mrežama
Kurir pre 1 sat
Adam Adaktar i njegova supruga Anđela nedavno su dobili četvrto dete, preslatku devojčicu kojoj su dali nesvakidašnje ime - Aja Avala, a sada se spekuliše da je na putu i peto! Povod za nagađanja je Adamov kratki video u kom je prikazao broj pet uz znak… »
Još jedna prinova u porodici Adaktar? "Ja sam Adam i znam kako se prave deca", novom objavom zapalio mreže
Mondo pre 2 sata
Adam Adaktar je danas na svom TikTok nalogu podelio kratak snimak sa porodicom, na kom je stavio upitnik na broj pet, i štiklirao četiri kvadratića, uz opis da mu nije jasno odakle toliko dece. Na istom se vidi i Anđela koja je ruke stavila na stomak… »
Adam Adaktar čeka peto dete? Supruga se drži za stomak, ovim potezom je izazvao haos (foto)
Alo pre 4 sati
Na fotografiji se vidi i Anđela koja je ruke stavila na stomak. Adam Adaktar i njegova supruga Anđela nedavno su dobili četvrto dete, a sada se postavilja pitanje da li čekaju još jednog naslednika. Naime, Adam je na društvenim mrežama objavio kratak… »
Adam i Anđela Adaktar čekaju petog naslednika? "Bog obrva" bacio sve u dilemu objavom, ona se drži za stomak
Telegraf pre 4 sati
Adam Adaktar i njegova supruga Anđela su par sa javne scene koji svojim životom privlači veliku pažnju javnosti. Nedavno su dobili četvrto dete, devojčicu kojoj su dali ime Aja Avala, a sada se spekuliše da par navodno čeka i peto dete. nedavna objava… »
Adam Adaktar i Anđela čekaju peto dete? Objavom sve bacio u rebus, ona se drži za stomak (foto)
Blic pre 4 sati
Adam je na društvenim mrežama objavio šaljiv klip, koji svi komentarišu Adam je supruzi već crtao srca po stomaku, te mnogi zaključuju da je sve istina Adam Adaktar i njegova supruga Anđela nedavno su dobili četvrto dete, preslatku devojčicu kojoj su… »
Vesti dana »
Knez Petrol je najveća domaća naftna kompanija sa 120 benzinskih stanica širom Srbije
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
Ukinuta presuda Dijani Hrkalović: Apelacioni sud naložio ponovno suđenje
Danas pre 5 satijoš 16 povezanih
Generalni direktor NIS-a se obratio zaposlenima: I dalje postoji mogućnost da dobijemo licencu od OFAK-a
NIN pre 6 satijoš 24 povezane