Povezane vesti

Adam Adaktar čeka peto dete? Jednom objavom bacio čutavu javnost u rebus, haos na društvenim mrežama

Adam Adaktar čeka peto dete? Jednom objavom bacio čutavu javnost u rebus, haos na društvenim mrežama

Kurir pre 1 sat
Adam Adaktar i njegova supruga Anđela nedavno su dobili četvrto dete, preslatku devojčicu kojoj su dali nesvakidašnje ime - Aja Avala, a sada se spekuliše da je na putu i peto! Povod za nagađanja je Adamov kratki video u kom je prikazao broj pet uz znak… »
Još jedna prinova u porodici Adaktar? "Ja sam Adam i znam kako se prave deca", novom objavom zapalio mreže

Još jedna prinova u porodici Adaktar? "Ja sam Adam i znam kako se prave deca", novom objavom zapalio mreže

Mondo pre 2 sata
Adam Adaktar je danas na svom TikTok nalogu podelio kratak snimak sa porodicom, na kom je stavio upitnik na broj pet, i štiklirao četiri kvadratića, uz opis da mu nije jasno odakle toliko dece. Na istom se vidi i Anđela koja je ruke stavila na stomak… »
Adam Adaktar čeka peto dete? Supruga se drži za stomak, ovim potezom je izazvao haos (foto)

Adam Adaktar čeka peto dete? Supruga se drži za stomak, ovim potezom je izazvao haos (foto)

Alo pre 4 sati
Na fotografiji se vidi i Anđela koja je ruke stavila na stomak. Adam Adaktar i njegova supruga Anđela nedavno su dobili četvrto dete, a sada se postavilja pitanje da li čekaju još jednog naslednika. Naime, Adam je na društvenim mrežama objavio kratak… »
Adam i Anđela Adaktar čekaju petog naslednika? "Bog obrva" bacio sve u dilemu objavom, ona se drži za stomak

Adam i Anđela Adaktar čekaju petog naslednika? "Bog obrva" bacio sve u dilemu objavom, ona se drži za stomak

Telegraf pre 4 sati
Adam Adaktar i njegova supruga Anđela su par sa javne scene koji svojim životom privlači veliku pažnju javnosti. Nedavno su dobili četvrto dete, devojčicu kojoj su dali ime Aja Avala, a sada se spekuliše da par navodno čeka i peto dete. nedavna objava… »
Adam Adaktar i Anđela čekaju peto dete? Objavom sve bacio u rebus, ona se drži za stomak (foto)

Adam Adaktar i Anđela čekaju peto dete? Objavom sve bacio u rebus, ona se drži za stomak (foto)

Blic pre 4 sati
Adam je na društvenim mrežama objavio šaljiv klip, koji svi komentarišu Adam je supruzi već crtao srca po stomaku, te mnogi zaključuju da je sve istina Adam Adaktar i njegova supruga Anđela nedavno su dobili četvrto dete, preslatku devojčicu kojoj su… »

Vesti dana »