Povezane vesti

„Krenuo sam stranputicom“: Peđa Jovanović o pomirenju sa ženom – otkrio i koju pesmu joj posvećuje

„Krenuo sam stranputicom“: Peđa Jovanović o pomirenju sa ženom – otkrio i koju pesmu joj posvećuje

Nova pre 2 sata
Peđa Jovanović progovorio je o privatnom životu. Peđa se od supruge Ane razvodio dva puta, a nedavno su zajedno boavili na egzotičnoj destinaciji, a pevač je supruzi uputio i dirljive reči. On je sada progovorio o pomirenju. „Ovo nam je treći ili četvrti… »
Otrglo se kontroli: Peđa Jovanović se dva puta razveo od žene, pa otkrio detalje pomirenja (foto)

Otrglo se kontroli: Peđa Jovanović se dva puta razveo od žene, pa otkrio detalje pomirenja (foto)

Večernje novosti pre 3 sata
POPULARNI pevač Peđa Jovanović državao je večeras prvi od tri koncerta u prepunoj Plavoj dvorani Sava centra. Foto: Novosti Veče puno emocija, topline i iznenađenja, pevač je otvarao pesmom "Njoj", a zatim su krenuli da se nižu ostali njegovi hitovi, kao… »
Nema treme: Peđa Jovanović okrenuo muzičku stranicu života na koncertu, a podršku mu pružili roditelji, brat blizanac i…

Nema treme: Peđa Jovanović okrenuo muzičku stranicu života na koncertu, a podršku mu pružili roditelji, brat blizanac i…

Večernje novosti pre 3 sata
POPULARNI pevač Peđa Jovanović večeras je održao prvi od tri koncerata u prepunoj Plavoj dvorani Sava centra. Foto: Novosti Veče puno emocija, topline i iznenađenja, pevač je otvarao pesmom "Njoj", a zatim su krenuli da se nižu ostali njegovi hitovi, kao… »
"Krenuo sam stranputicom" Peđa Jovanović se dva puta razveo od žene, pa otkrio detalje pomirenja: Otrglo se kontroli

"Krenuo sam stranputicom" Peđa Jovanović se dva puta razveo od žene, pa otkrio detalje pomirenja: Otrglo se kontroli

Kurir pre 3 sata
Pevač Peđa Jovanović večeras otvara seriju od tri velika koncerta u Sava Centru, a uoči spektakla podelio je sa nama detalje o svom privatnom životu, posebno o obnovljenom odnosu sa suprugom Anom. Iako su se Peđa i Ana dva puta razvodili, par je nedavno… »
Razveo se dva puta od iste žene, a sada progovorio: "Krenuo sam stranputicom, otrglo se kontroli..."

Razveo se dva puta od iste žene, a sada progovorio: "Krenuo sam stranputicom, otrglo se kontroli..."

Alo pre 4 sati
Nakon poslednjeg pomirenja Ana i Peđa su otišli na luksuzno putovanje. Pevač Peđa Jovanović večeras održava prvi od tri rasprodata koncerta u Sava Centru. Pred početak spektakla Peđa je govorio o privatnom životu i pomirenju sa suprugom Anom, od koje se… »

Vesti dana »