Povezane vesti
Kakva definicija! Skinuo se muž Mie Borisavljević: Bojan pokazao isklesano telo, ženama padaju vilice od
Telegraf 06.12.2025
Muž naše pevačice Mie Borisavljević, Bojan Grujić, važi za jednog od najzgodnijih "jačih polovina" na javnoj sceni. Budući da je i Mia lepa i atraktivna, mnogi ih smatraju parom koji narodski rečeno "jedno za drugo". Gdegod se pojave privlače pažnju jer… »
Muž naše pevačice kao od brega odvaljen: Pozira u teretani i ženama padaju vilice: "Ne plašim se da će neka da mi ga preotme"…
Blic 05.12.2025
Mia ističe kako se ne plaši konkurencije kada je njen suprug u pitanju. Pevačica priznaje da radi na sebi kako bi kontrolisala ljubomoru i negativne emocije u braku. Mia Borisavljević oduvek važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih pevačica na… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih
"Dobio sam potvrdu" Vučić najavio posetu Kini: Mnogo toga je pred nama!
Blic pre 2 satajoš 58 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
N1 Info pre 6 satijoš 6 povezanih
Uživo: Počeo duel Srbije protiv Crne Gore, Delfini su prvi u grupi i idu na Italijane ili Hrvate!
Sputnik pre 16 minutajoš 37 povezanih