Povezane vesti

"Odrekao sam se potomstva, moj izbor je ovakav način života" Emotivna ispovest Veljka Kuzmančevića: Vericu nikada nisam…

"Odrekao sam se potomstva, moj izbor je ovakav način života" Emotivna ispovest Veljka Kuzmančevića: Vericu nikada nisam…

Kurir pre 2 sata
Veljko Kuzmančević u srećnom je braku sa Vericom Rakočević, a njihova ljubav preživela je mnoge prepreke i predrasude. Iako mnogi nisu verovali u njihov odnos, bračni par je u idiličnoj zajednici već deceniju. Suprug modne dizajnerke javno je govorio o… »
"Odrekao sam se potomstva" Suprug Verice Rakočević prvi put progovorio o braku, pomenuo je i preljubu

"Odrekao sam se potomstva" Suprug Verice Rakočević prvi put progovorio o braku, pomenuo je i preljubu

Alo pre 3 sata
Veljko Kuzmančević o braku sa modnom kreatorkom. Modna dizajnerka Verica Rakočević (77) u braku je sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem, koji je sada prvi put stao pred kamere domaćih medija i otkrio detalje iz braka o kojima se malo zna. - Jesi li… »
"Svesno sam se odrekao potomstva, baksuz sam": Šok ispovest 35 godina mlađeg muža Verice Rakočević

"Svesno sam se odrekao potomstva, baksuz sam": Šok ispovest 35 godina mlađeg muža Verice Rakočević

Mondo pre 6 sati
Modna dizajnerka Verica Rakočević (77) u braku je sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem, koji je sada u svojoj ispovesti govorio o njihovom odnosu. Pored toga, Veljko je otkrio i detalje iz svog života. "Jesi li ti proklet čovek? Kako objašnjavaš… »
"Odrekao sam se potomstva" Ispovest Veljka Kuzmančevića o braku sa 35 godina starijom Vericom Rakočević, otkrio detalje iz…

"Odrekao sam se potomstva" Ispovest Veljka Kuzmančevića o braku sa 35 godina starijom Vericom Rakočević, otkrio detalje iz…

Blic pre 8 sati
Naglasio je da se svesno odrekao potomstva i da nikada nije prevario Vericu. Verica je izjavila da bi razumela ako Veljko odluči da ode zbog razlike u godinama. Modna dizajnerka Verica Rakočević (77) u braku je sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem… »

Vesti dana »