Повезане вести

Како изгледа први дан на послу и у школи, ако сте анксиозни

Како изгледа први дан на послу и у школи, ако сте анксиозни

BBC News 06.12.2025
Први дан на послу или у школи могу бити изазови јер спајају неизвесност, очекивања и друштвену процену. За људе са анксиозношћу то је комбинација која активира унутрашњи аларм. Збуњеност, узнемиреност и дланови који се зноје… »
Дневник анксиозне девојке: Зашто су ми почеци тешки

Јужне вести 06.12.2025
ББЦ/Јаков Поњавић Збуњеност, узнемиреност и дланови који се зноје. Можда најбољи опис сваког новог почетка у мом животу – школе, факултета или првог дана на послу. Зато сам и претпостављала какве ће ми се мисли врзмати по… »

Радио 021 06.12.2025
Почеци су тешки јер спајају неизвесност, очекивања и друштвену процену. За људе са анксиозношћу то је комбинација која активира унутрашњи аларм. ББЦ/Јаков Поњавић Збуњеност, узнемиреност и дланови који се зноје. Можда… »

НИН 06.12.2025
Збуњеност, узнемиреност и дланови који се зноје. Можда најбољи опис сваког новог почетка у мом животу - школе, факултета или првог дана на послу. Зато сам и претпостављала какве ће ми се мисли врзмати по глави док сам се, у… »

Данас 06.12.2025
Збуњеност, узнемиреност и дланови који се зноје. Можда најбољи опис сваког новог почетка у мом животу – школе, факултета или првог дана на послу. Зато сам и претпостављала какве ће ми се мисли врзмати по глави док сам се, у… »

Вести дана »