Повезане вести

"Овако преживљавам умирање" Ведрана Рудан о својој борби са болешћу: "Три корака је пуно..."

"Овако преживљавам умирање" Ведрана Рудан о својој борби са болешћу: "Три корака је пуно..."

Телеграф 06.12.2025
Позната хрватска књижевница Ведрана Рудан објавила је нови текст на свом блогу у којем отворено говори о својој борби са тешком болешћу и захваљује људима који јој помажу да издржи. Посебно признање је одала медицинском… »
"Тако пише у читуљама": Нова објава Ведране Рудан расплакала многе ФОТО

"Тако пише у читуљама": Нова објава Ведране Рудан расплакала многе ФОТО

Б92 06.12.2025
Хрватска књижевница Ведрана Рудан, која се већ дуже бори са раком, огласила се из болничке постеље. Списатељица Ведрана Рудан поново је расплакала јавност. Ведрана се већ дуго бори с ретким обликом рака - канцером жучних… »
"Најближи су ми муж, син, ћерка, тако пишу у читуљама": Потресна објава Ведране Рудан расплакала многе

"Најближи су ми муж, син, ћерка, тако пишу у читуљама": Потресна објава Ведране Рудан расплакала многе

Мондо 06.12.2025
Хрватска књижевница Ведрана Рудан на свом блогу Рудан.инфо поделила је емотиван текст под називом "О умирању“, у којем говори о најближим особама које су уз њу током тешке болести. У овом отвореном и дирљивом писму Рудан је… »
"Ви који ово читате највише помажете да преживљавам умирање", нови текст Ведране Рудан о животној борби: "Три корака је пуно…

"Ви који ово читате највише помажете да преживљавам умирање", нови текст Ведране Рудан о животној борби: "Три корака је пуно…

Курир 06.12.2025
Хравтска књижевница Ведрана Рудан објавила је на свом блогу Рудан.инфо текст под насловом "О умирању", посвећен њеним блиским људима који су уз њу током борбе с тешком болешћу. Посебно признање је одала медицинском особљу… »
"Овако преживљавам умирање" Болна исповест Ведране Рудан из болничког кревета: "Три корака ми је пуно"

"Овако преживљавам умирање" Болна исповест Ведране Рудан из болничког кревета: "Три корака ми је пуно"

Блиц 06.12.2025
Ведрана Рудан се више од годину дана бори против рака жучних каналића Како сада пише "Умирање је баш досадно" Књижевница Ведрана Рудан већ неко време се бори са опаком болести, а о својим болничким данима редовно пише на свом… »
„Ви који ово читате највише помажете да преживљавам умирање“: Нови текст Ведран Рудан који свако треба да прочита

„Ви који ово читате највише помажете да преживљавам умирање“: Нови текст Ведран Рудан који свако треба да прочита

Нова 06.12.2025
Књижевница Ведрана Рудан објавила је нови текст у којем се осврће на своју борбу. Ведрана Рудан објавила је текст на свом блогу у којем се захваљује битним и драгим људима који јој помажу. „Умирање је досадно за попи*дит. Док… »

Вести дана »