Povezane vesti

"Najbliži su mi muž, sin, ćerka, tako pišu u čituljama": Potresna objava Vedrane Rudan rasplakala mnoge

"Najbliži su mi muž, sin, ćerka, tako pišu u čituljama": Potresna objava Vedrane Rudan rasplakala mnoge

Mondo pre 6 sati
Hrvatska književnica Vedrana Rudan na svom blogu Rudan.info podelila je emotivan tekst pod nazivom "O umiranju“, u kojem govori o najbližim osobama koje su uz nju tokom teške bolesti. U ovom otvorenom i dirljivom pismu Rudan je posebno istakla i… »
"Vi koji ovo čitate najviše pomažete da preživljavam umiranje", novi tekst Vedrane Rudan o životnoj borbi: "Tri koraka je puno…

"Vi koji ovo čitate najviše pomažete da preživljavam umiranje", novi tekst Vedrane Rudan o životnoj borbi: "Tri koraka je puno…

Kurir pre 6 sati
Hravtska književnica Vedrana Rudan objavila je na svom blogu Rudan.info tekst pod naslovom "O umiranju", posvećen njenim bliskim ljudima koji su uz nju tokom borbe s teškom bolešću. Posebno priznanje je odala medicinskom osoblju koje o njoj brine. Tekst… »
"Ovako preživljavam umiranje" Bolna ispovest Vedrane Rudan iz bolničkog kreveta: "Tri koraka mi je puno"

"Ovako preživljavam umiranje" Bolna ispovest Vedrane Rudan iz bolničkog kreveta: "Tri koraka mi je puno"

Blic pre 7 sati
Vedrana Rudan se više od godinu dana bori protiv raka žučnih kanalića Kako sada piše "Umiranje je baš dosadno" Književnica Vedrana Rudan već neko vreme se bori sa opakom bolesti, a o svojim bolničkim danima redovno piše na svom blogu. Sada je objavila… »
„Vi koji ovo čitate najviše pomažete da preživljavam umiranje“: Novi tekst Vedran Rudan koji svako treba da pročita

„Vi koji ovo čitate najviše pomažete da preživljavam umiranje“: Novi tekst Vedran Rudan koji svako treba da pročita

Nova pre 8 sati
Književnica Vedrana Rudan objavila je novi tekst u kojem se osvrće na svoju borbu. Vedrana Rudan objavila je tekst na svom blogu u kojem se zahvaljuje bitnim i dragim ljudima koji joj pomažu. „Umiranje je dosadno za popi*dit. Dok si u krevetu, čini ti se… »
"Vi koji ovo čitate najviše pomažete da preživljavam umiranje", Vedrana Rudan o svojoj borbi sa bolešću

"Vi koji ovo čitate najviše pomažete da preživljavam umiranje", Vedrana Rudan o svojoj borbi sa bolešću

Telegraf pre 7 sati
Poznata hrvatska književnica Vedrana Rudan objavila je novi tekst na svom blogu u kojem otvoreno govori o svojoj borbi sa teškom bolešću i zahvaljuje ljudima koji joj pomažu da izdrži. Posebno priznanje je odala medicinskom osoblju koje o njoj brine. -… »

Vesti dana »