Povezane vesti

"Ženu sam ubio iz humanih razloga, da se ne muči" Monstrum Balijagić na sudu o porodici Madžgalj

"Ženu sam ubio iz humanih razloga, da se ne muči" Monstrum Balijagić na sudu o porodici Madžgalj

Kurir pre 22 minuta
Bjelopoljac Alija Balijagić (64) kazao je da brata i sestru Jovana i Milenku Madžgalj u selu Sokolac ne bi ubio da ga nisu isprovocirali, dodajući da je u pravcu sestre drugi hitac iz puške ispalio iz humanih razloga, da se ne muči. On je to kazao danas… »
"Ženu sam ubio iz humanih razloga, da se ne muči" Monstrum Balijagić na sudu o porodici Madžgalj: Rekla mi je džukelo, pa sam…

"Ženu sam ubio iz humanih razloga, da se ne muči" Monstrum Balijagić na sudu o porodici Madžgalj: Rekla mi je džukelo, pa sam…

Alo pre 3 sata
Bjelopoljac Alija Balijagić (64) kazao je da brata i sestru Jovana i Milenku Madžgalj u selu Sokolac ne bi ubio da ga nisu isprovocirali. Bjelopoljac Alija Balijagić (64) kazao je da brata i sestru Jovana i Milenku Madžgalj u selu Sokolac ne bi ubio da… »
Presuda Aliji Balijagiću 8. decembra: Priznao da je kroz prozor pucao i ubio Jovana i Milenku Madžgalj

Presuda Aliji Balijagiću 8. decembra: Priznao da je kroz prozor pucao i ubio Jovana i Milenku Madžgalj

Kurir pre 9 sati
Presuda Aliji Balijagiću zbog dvostrukog ubistva u Sokocu biće izrečena 8. decembra. To je saopšteno u Višem sudu u Bijelom Polju, pred kojim su održane završne reči. Balijagić je ranije priznao da je 25. oktobra prošle godine, hicima iz lovačke puške, u… »

Vesti dana »