Povezane vesti
PRESS Andrej Ivanji: Na Vučićevom mestu i ja bih se plašio Putina
N1 Info 06.12.2025
Novinar i urednik u nedeljniku "Vreme" Andrej Ivanji ističe da, kada je reč o Naftnoj industriji Srbije, dobijamo mnogo kontradiktornih informacije sa merodavnih mesta i da je teško pronaći kome treba verovati. Odluka o Naftnoj industriji Srbije biće… »
Ivanji: U Vučićevim izjavama čitam "solidan strah" od Moskve, na njegovom mestu i ja bih se plašio Putina
N1 Info 06.12.2025
Odluka o Naftnoj industriji Srbije biće politička odluka u Kremlju, gde je u carstvu Gasproma i Gasprom njefta udeo NIS-a mizeran, ističe novinar i urednik u nedeljniku "Vreme" Andrej Ivanji. Problem bi bio, dodaje, ako bi Rusi taj rok od 50 dana… »
„I ja bih se plašio Putina da sam na Vučićevom mestu“
Nova 06.12.2025
Odluka o Naftnoj industriji Srbije biće politička odluka u Kremlju, gde je u carstvu Gasproma i Gasprom njefta udeo NIS-a mizeran, ističe novinar i urednik u nedeljniku "Vreme" Andrej Ivanji. Problem bi bio, dodaje, ako bi Rusi taj rok od 50 dana… »
Urednik Vremena: Na Vučićevom mestu i ja bih se plašio Putina
Danas 06.12.2025
Odluka o Naftnoj industriji Srbije biće politička odluka u Kremlju, gde je u carstvu Gasproma i Gasprom njefta udeo NIS-a mizeran, ističe novinar i urednik u nedeljniku „Vreme“ Andrej Ivanji. Problem bi bio, kaže za N1, ako bi Rusi taj rok od 50 dana… »
Vesti dana »
Poljoprivrednik posle sastanka u Vladi: Mislim da će možda prvi put u istoriji traktori iz cele Srbije doći u Beograd
Nova pre 23 minutajoš 24 povezane
Laridžani: Tramp naneo veliki gubitak zemlji ulaskom u rat sa Iranom
Politika pre 38 minutajoš 35 povezanih
Zlatku Kokanoviću potvrđen pritvor, aktivisti Udruženja "Ne damo Jadar" protestuju u Loznici
RTS pre 2 satajoš 6 povezanih
Inspektor Milenković uhvatio radnike BIA koji su ga pratili: „Savladao ih i privremeno ograničio njihovo kretanje“
Nedeljnik pre 5 satijoš 5 povezanih