Povezane vesti
PRESS Andrej Ivanji: Na Vučićevom mestu i ja bih se plašio Putina
N1 Info pre 22 dana
Novinar i urednik u nedeljniku "Vreme" Andrej Ivanji ističe da, kada je reč o Naftnoj industriji Srbije, dobijamo mnogo kontradiktornih informacije sa merodavnih mesta i da je teško pronaći kome treba verovati. Odluka o Naftnoj industriji Srbije biće… »
Ivanji: U Vučićevim izjavama čitam "solidan strah" od Moskve, na njegovom mestu i ja bih se plašio Putina
N1 Info pre 23 dana
Odluka o Naftnoj industriji Srbije biće politička odluka u Kremlju, gde je u carstvu Gasproma i Gasprom njefta udeo NIS-a mizeran, ističe novinar i urednik u nedeljniku "Vreme" Andrej Ivanji. Problem bi bio, dodaje, ako bi Rusi taj rok od 50 dana… »
„I ja bih se plašio Putina da sam na Vučićevom mestu“
Nova pre 23 dana
Odluka o Naftnoj industriji Srbije biće politička odluka u Kremlju, gde je u carstvu Gasproma i Gasprom njefta udeo NIS-a mizeran, ističe novinar i urednik u nedeljniku "Vreme" Andrej Ivanji. Problem bi bio, dodaje, ako bi Rusi taj rok od 50 dana… »
Urednik Vremena: Na Vučićevom mestu i ja bih se plašio Putina
Danas pre 23 dana
Odluka o Naftnoj industriji Srbije biće politička odluka u Kremlju, gde je u carstvu Gasproma i Gasprom njefta udeo NIS-a mizeran, ističe novinar i urednik u nedeljniku „Vreme“ Andrej Ivanji. Problem bi bio, kaže za N1, ako bi Rusi taj rok od 50 dana… »
Vesti dana »
Hladna jutra i povremeni sneg, a zatim naglo otopljenje krajem nedelje
Glas juga pre 15 minutajoš 25 povezanih
Studenti pozvali dijasporu da podrži zahtev za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji
In medija pre 10 minutajoš 42 povezane
Kako izgleda prostor ispred Narodne skupštine nakon uklanjanja šatora: Saobraćaj se očekuje od 5. januara (VIDEO)
Euronews pre 4 satijoš 18 povezanih
Vučić o rezultatu Srpske liste: Veoma sam srećan, to su junaci i zaslužuju i veću podršku države
Serbian News Media pre 4 minutajoš 48 povezanih
Zelenski traži od Trumpa bezbednosne garancije u trajanju do 50 godina
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 62 povezane