Повезане вести

Мишко Ражнатовић уживо гледао нову магичну партију Николе Јокића: "Другу годину у низу..."

Мишко Ражнатовић уживо гледао нову магичну партију Николе Јокића: "Другу годину у низу..."

Телеграф 06.12.2025
Најбољи српски кошаркаш, Никола Јокић поново је блистао на терену претходне ноћи у НБА лиги, пошто је у драматичној победи Денвера над Атлантом (133:134) успео да забележи невероватне бројке. Наиме, Јокић је за скоро 36 минута… »
Џејлен Џонсон поставио други најбржи трипл-дабл икада

Џејлен Џонсон поставио други најбржи трипл-дабл икада

Данас 06.12.2025
Денвер Нагетси су однели победу у лудој завршници против Атланте 134:133, а иако је Никола Јокић још једном доминирао, шоу је у првом делу утакмице украо Џејлен Џонсон. Тренер Нагетса Дејвид Аделман је пре меча крило Хокса… »
Јокић опет изгребан: "Заправо..."

Јокић опет изгребан: "Заправо..."

Б92 06.12.2025
Српски кошаркаш Никола Јокић осврнуо се на то како је задобио огреботине у мечу са Индијаном. Након тог сусрета нико Николу није питао о томе, али после победе над Атлантом (134:133) – јесте. Јокићева рука страдала је приликом… »
„Људи не разумеју“: Аделман стао у одбрану Јокића после лошег шута и објаснио све!

„Људи не разумеју“: Аделман стао у одбрану Јокића после лошег шута и објаснио све!

Хот спорт 06.12.2025
Јасно је објаснио целу ситуацију Денвер Нагетси савладали су Атланту 134:133, а упркос слабом шутерском отварању, Никола Јокић је поново био кључан са 40 поена, девет скокова и осам асистенција. Прво полувреме било је… »
Нисам хтео да се предам без борбе Никола Јокић на време „упалио моторе“: Пронашао сам ритам

Нисам хтео да се предам без борбе Никола Јокић на време „упалио моторе“: Пронашао сам ритам

Дневник 06.12.2025
Кошаркаши Денвера победили су на гостовању Атланту резултатом 134:133 у НБА лиги, иако су током првог полувремена губили 23 поена разлике. Српски кошаркаш и члан Денвера Никола Јокић изјавио је после победе против Атланте да му… »
У стилу Јокића играо као у трансу и поставио други најбржи трипл-дабл икада ВИДЕО

У стилу Јокића играо као у трансу и поставио други најбржи трипл-дабл икада ВИДЕО

Нова 06.12.2025
Денвер Нагетси су однели победу у лудој завршници против Атланте 134:133, а иако је Никола Јокић још једном доминирао, шоу је у првом делу утакмице украо Џејлен Џонсон. Тренер Нагетса Дејвид Аделман је пре меча крило Хокса… »
Тренер Денвера добио незгодно питање о Јокићу, па очитао лекцију новинару: "Он је троструки МВП..."

Тренер Денвера добио незгодно питање о Јокићу, па очитао лекцију новинару: "Он је троструки МВП..."

Курир 06.12.2025
Денвер Нагетси прошли су пут од покојника до пуковника у мечу против Атланта Хокса у гостима, вратили су се из великог минуса и на крају славили са 134:133, а најзаслужнији за тријумф био је српски ас Никола Јокић. Џокер је меч… »
Јокић: Није ми ишло у првом полувремену, али сам у наставку пронашао ритам

Јокић: Није ми ишло у првом полувремену, али сам у наставку пронашао ритам

Политика 06.12.2025
Постигао је 40 поена, од којих 30 у другом полувремену. АТЛАНТА - Српски кошаркаш и члан Денвера Никола Јокић изјавио је данас после победе против Атланте да му није добро ишло у првом полувремену, али да је у наставку пронашао… »
(Видео) Јокићева рапсодија: са 40 поена водио Денвер до великог преокрета

(Видео) Јокићева рапсодија: са 40 поена водио Денвер до великог преокрета

Дневник 06.12.2025
Кошаркаши Денвера победили су на гостовању Атланту резултатом 134:133 у утакмици НБА лиге. Српски репрезентативац Никола Јокић постигао је 40 поена на мечу. Он је на мечу остварио и девет скокова и осам асистенција, а шутирао је… »
Јокић проговорио о ужасним огреботинама! Невероватно како су оне заправо настале (видео)

Јокић проговорио о ужасним огреботинама! Невероватно како су оне заправо настале (видео)

Вечерње новости 06.12.2025
Кошаркаши Денвер Нагетса претходне ноћи су поразили Атланту Хокс на гостовању 134:133, после драме, високог минуса у првом полувремену и одличног другог полувремена. ФОТО: Тањуг/АП Тада је и Никола Јокић упалио моторе и сусрет… »
Тренер Денвера брани Јокића: "Мислим да људи не разумеју"

Тренер Денвера брани Јокића: "Мислим да људи не разумеју"

Б92 06.12.2025
Тренер Денвера Дејвид Аделман стао је у заштиту Николе Јокића који није имао нарочито добро шутерско вече у мечу са Атлантом. Упркос томе, Јокић је забележио 40 поена, девет скокова и осам асистенција у победи од 134:133. Прво… »
Јокић причао о језивим огреботинама које има на десној руци! Да ли је могуће да су настале овако?! Србин стао пред камере, па…

Јокић причао о језивим огреботинама које има на десној руци! Да ли је могуће да су настале овако?! Србин стао пред камере, па…

Курир 06.12.2025
Денвер Нагетси прошли су пут од покојника до пуковника у мечу против Атланта Хокса у гостима, вратили су се из великог минуса и на крају славили са 134:133, а најбољи актер сусрета био је Никола Јокић. Српски ас утакмицу је… »
Јокић никада није причао о саиграчима овако: „Овај тим једноставно…“

Јокић никада није причао о саиграчима овако: „Овај тим једноставно…“

Нова 06.12.2025
Био је одушевљен Никола Јокић подвигом који је његов Денвер успео да изведе против Атланте. Нагетси су победили Хоксе са 133:132 и то након преокрета од -23. Јокић је водио тај преокрет са 40 поена, али и сви остали саиграчи… »
Никола Јокић после преокрета: Био сам агресивнији у другом полувремену

Никола Јокић после преокрета: Био сам агресивнији у другом полувремену

Еуроневс 06.12.2025
Први пут после две недеље везао је Денвер две победе у НБА лиги. Протекле ноћи савладана је Атланта 134:133, а један од кључних фактора Нагетса на тешком гостовању, био је учинак Николе Јокића, који је упркос скромном првом… »
Споро кренуо, а онда - чиста магија! Овако је Никола Јокић уништио Атланту: Погађао одакле је хтео, делио асистенције од којих…

Споро кренуо, а онда - чиста магија! Овако је Никола Јокић уништио Атланту: Погађао одакле је хтео, делио асистенције од којих…

Курир 06.12.2025
Денвер Нагетси прошли су пут од покојника до пуковника у мечу против Атланта Хокса у гостима, вратили су се из великог минуса и на крају славили са 134:133, а најбољи појединац овог дуела био је Никола Јокић. Српски ас кренуо је… »
ФОТО Сви гледају у ране на Јокићевој руци и питају се: „Како?“

ФОТО Сви гледају у ране на Јокићевој руци и питају се: „Како?“

Нова 06.12.2025
Никола Јокић или се бори са медведима у слободно време или ово што му раде противници на терену није нормално. То је једноставно закључак када погледате десну руку српског кошаркаша. Буквално, као да га је медвед огребао, а не… »
Јокић: "Од када сам овде, овај тим никад није одустао"

Јокић: "Од када сам овде, овај тим никад није одустао"

Спортске.нет 06.12.2025
Денвер је успео победи Атланту 134:133, уз запажену игру Николе Јокића. "Мислим, наша одбрана је била врло лоша, напад је био добар и погађали смо добро. Одбрана у другом полувремену је била мало више 'физичка', дали су нам 133… »
Тренер Денвера одржао лекцију кошарке новинару: "Јокић је троструки МВП, њему ништа не говориш..."

Тренер Денвера одржао лекцију кошарке новинару: "Јокић је троструки МВП, њему ништа не говориш..."

Телеграф 06.12.2025
Кошаркаши Денвер Нагетса победили су на гостовању екипу Атланта хокса резултатом 134:133 у утакмици НБА лиге, а српски репрезентативац Никола Јокић постигао је 40 поена на мечу. Српски НБА МВП је на мечу остварио и девет скокова… »
Овај тим се никад не предаје: Моћна порука Јокића након рушења Атланте!

Овај тим се никад не предаје: Моћна порука Јокића након рушења Атланте!

Хот спорт 06.12.2025
Поделио је своје утиске након сјајног меча Денвер је победио Атланту резултатом 134:133 након огромног заостатка, а Никола Јокић, са 40 поена и отвореном поруком о одбрани, самопоуздању и тимском менталитету, објаснио је како је… »

Вести дана »