Povezane vesti

Potresno! Očajni otac bebe koju je rastrgao pitbul: Sin me pogledao, nasmešio se i zauvek zatvorio oči! (video)

Potresno! Očajni otac bebe koju je rastrgao pitbul: Sin me pogledao, nasmešio se i zauvek zatvorio oči! (video)

Kurir pre 17 minuta
Žitelji Zakintosa potreseni su smrću 18-mesečnog dečaka poreklom iz Albanije u selu Agios Leontas, nakon što ga je brutalno napao i usmrtio porodični pitbul. "Moja mala ćerka me je pozvala i ja sam brzo potrčao, to je sve čega se sećam. Moj mali sin je… »
"Sin me pogledao, nasmešio se i zauvek zatvorio oči": Oglasio se otac bebe koju je rastrgao porodični pitbul

"Sin me pogledao, nasmešio se i zauvek zatvorio oči": Oglasio se otac bebe koju je rastrgao porodični pitbul

Telegraf pre 57 minuta
Žitelji Zakintosa potreseni su smrću 18-mesečnog dečaka poreklom iz Albanij u selu Agios Leontas, nakon što ga je brutalno napao i usmrtio porodični pitbul. "Moja mala ćerka me je pozvala i ja sam brzo potrčao, to je sve čega se sećam. Moj mali sin je… »
Albanac ostavio dete samo sa pitbulom, pa završio iza rešetaka: Tragedija na poznatom grčkom ostrvu

Albanac ostavio dete samo sa pitbulom, pa završio iza rešetaka: Tragedija na poznatom grčkom ostrvu

Mondo pre 3 sata
Na ostrvu Zakintos u Grčkoj dogodila se strašna tragedija kada je porodični pas pitbul usmrtio bebu od 18 meseci, piše grčki portal " Prototema". Dete se igralo u dvorištu kada mu je pripao pitbul i napao ga iz nepoznatog razloga. Tragedija se dogodila u… »
Pitbul usmrtio bebu: Roditelji zadržani u pritvoru - horor na Zakintosu

Pitbul usmrtio bebu: Roditelji zadržani u pritvoru - horor na Zakintosu

Večernje novosti pre 5 sati
NA grčkom ostrvu Zakintos dogodila se teška tragedija kada je porodični pitbul napao i usmrtio bebu staru 18 meseci. Nesreća se odigrala u mestu Agios Leontas, gde je dete, koje se nedavno vratilo iz kupovine sa roditeljima, bilo u dvorištu svoje kuće… »
Pitbul usmrtio bebu Horor na Zakintosu, roditelji zadržani u pritvoru

Pitbul usmrtio bebu Horor na Zakintosu, roditelji zadržani u pritvoru

Kurir pre 6 sati
Na grčkom ostrvu Zakintos dogodila se teška tragedija kada je porodični pitbul napao i usmrtio bebu staru 18 meseci. Nesreća se odigrala u mestu Agios Leontas, gde je dete, koje se nedavno vratilo iz kupovine sa roditeljima, bilo u dvorištu svoje kuće… »
Pitbul usmrtio bebu Užas na Zakintosu, roditelji zadržani u pritvoru

Pitbul usmrtio bebu Užas na Zakintosu, roditelji zadržani u pritvoru

Alo pre 6 sati
Na grčkom ostrvu Zakintos dogodila se teška tragedija kada je porodični pitbul napao i usmrtio bebu staru 18 meseci. Nesreća se odigrala u mestu Agios Leontas, gde je dete, koje se nedavno vratilo iz kupovine sa roditeljima, bilo u dvorištu svoje kuće… »
Tragedija na Zakintosu: Porodični pitbul usmrtio bebu, roditelji zadržani u pritvoru

Tragedija na Zakintosu: Porodični pitbul usmrtio bebu, roditelji zadržani u pritvoru

Telegraf pre 6 sati
Na grčkom ostrvu Zakintosu dogodila se velika tragedija kada je porodični pitbul usmrtio bebu staru 18 meseci. Dete je bilo u dvorištu svoje kuće kada mu se približio porodični pitbul pas i, iz nepoznatog razloga, napao ga sa velikom žestinom, preneo je… »

Vesti dana »