Povezane vesti

Bila poslanica pa radila u kineskom butiku, sad zavela političara: "Služi mi za moje potrebe, to je kombinacija"

Bila poslanica pa radila u kineskom butiku, sad zavela političara: "Služi mi za moje potrebe, to je kombinacija"

Mondo pre 3 sata
Nevena Adžemović Stamenković, bivša supruga Srđana Adžemovića je pre nekoliko meseci bila zaposlena da bi sada njen izvor zarade bio na sajtu za odrasle. U razgovoru za medije, Nevena Models je otkrila zbog čega je promenila radno mesto i kakva joj je… »
"U šemi sam sa političarem", Nevena dala otkaz kod Kineza, sada zarađuje na sajtu za odrasle: "Sin me podržava"

"U šemi sam sa političarem", Nevena dala otkaz kod Kineza, sada zarađuje na sajtu za odrasle: "Sin me podržava"

Telegraf pre 4 sati
Nevena Adžemović Stamenković, bivša supruga Srđana Adžemovića je pre nekoliko meseci bila zaposlena u kineskom tržnom centru da bi sada njen izvor zarade bio na sajtu za odrasle. Nevena je sada otkrila razlog promene radnog mesta i kakva joj je sada… »
(Video) "U šemi sam sa političarem, neću brak" Nevena Models dala otkaz i zarađuje na sajtu za odrasle: "Sin mi je tražio samo…

(Video) "U šemi sam sa političarem, neću brak" Nevena Models dala otkaz i zarađuje na sajtu za odrasle: "Sin mi je tražio samo…

Blic pre 5 sati
Nevena Stamenković je istakla da je u dobrim odnosima sa bivšim mužem, ali i sad voli političara Živi od prodaje intimnih fotografija, a planira da pokrene još jedan biznis Nevena Adžemović Stamenković, bivša supruga Srđana Adžemovića je pre nekoliko… »
"U šemi sam sa političarem..." Šok ispovest Nevene Models o vezi s moćnikom: Priznala u kakvim je zaista odnosima sa Sindi, a…

"U šemi sam sa političarem..." Šok ispovest Nevene Models o vezi s moćnikom: Priznala u kakvim je zaista odnosima sa Sindi, a…

Kurir pre 5 sati
Nevena Adžemović Stamenković, bivša supruga Srđana Adžemovića je pre nekoliko meseci bila zaposlena da bi sada njen izvor zarade bio na sajtu za odrasle. U razgovoru za medije Nevena Models je otkrila zbog čega je promenila radno mesto i kakva joj je… »
Pevačica priznala da je u šemi sa političarem. Jasno stavila do znanja da je ne zanima brak!

Pevačica priznala da je u šemi sa političarem. Jasno stavila do znanja da je ne zanima brak!

Alo pre 5 sati
Sada zarađuje na sajtu za odrasle. Nevena Stamenković, poznatija kao Nevena Models, je pre nekoliko meseci bila zaposlena u kineskom tržnom centru, da bi sada njen izvor zarade bio na sajtu za odrasle. Sada je otkrila zbog čega je promenila radno mesto i… »

Vesti dana »