Povezane vesti

Bila poslanica pa radila u kineskom butiku, sad zavela političara: "Služi mi za moje potrebe, to je kombinacija"

Bila poslanica pa radila u kineskom butiku, sad zavela političara: "Služi mi za moje potrebe, to je kombinacija"

Mondo pre 22 dana
Nevena Adžemović Stamenković, bivša supruga Srđana Adžemovića je pre nekoliko meseci bila zaposlena da bi sada njen izvor zarade bio na sajtu za odrasle. U razgovoru za medije, Nevena Models je otkrila zbog čega je promenila radno mesto i kakva joj je… »
"U šemi sam sa političarem", Nevena dala otkaz kod Kineza, sada zarađuje na sajtu za odrasle: "Sin me podržava"

"U šemi sam sa političarem", Nevena dala otkaz kod Kineza, sada zarađuje na sajtu za odrasle: "Sin me podržava"

Telegraf pre 22 dana
Nevena Adžemović Stamenković, bivša supruga Srđana Adžemovića je pre nekoliko meseci bila zaposlena u kineskom tržnom centru da bi sada njen izvor zarade bio na sajtu za odrasle. Nevena je sada otkrila razlog promene radnog mesta i kakva joj je sada… »
(Video) "U šemi sam sa političarem, neću brak" Nevena Models dala otkaz i zarađuje na sajtu za odrasle: "Sin mi je tražio samo…

(Video) "U šemi sam sa političarem, neću brak" Nevena Models dala otkaz i zarađuje na sajtu za odrasle: "Sin mi je tražio samo…

Blic pre 22 dana
Nevena Stamenković je istakla da je u dobrim odnosima sa bivšim mužem, ali i sad voli političara Živi od prodaje intimnih fotografija, a planira da pokrene još jedan biznis Nevena Adžemović Stamenković, bivša supruga Srđana Adžemovića je pre nekoliko… »
"U šemi sam sa političarem..." Šok ispovest Nevene Models o vezi s moćnikom: Priznala u kakvim je zaista odnosima sa Sindi, a…

"U šemi sam sa političarem..." Šok ispovest Nevene Models o vezi s moćnikom: Priznala u kakvim je zaista odnosima sa Sindi, a…

Kurir pre 22 dana
Nevena Adžemović Stamenković, bivša supruga Srđana Adžemovića je pre nekoliko meseci bila zaposlena da bi sada njen izvor zarade bio na sajtu za odrasle. U razgovoru za medije Nevena Models je otkrila zbog čega je promenila radno mesto i kakva joj je… »
Pevačica priznala da je u šemi sa političarem. Jasno stavila do znanja da je ne zanima brak!

Pevačica priznala da je u šemi sa političarem. Jasno stavila do znanja da je ne zanima brak!

Alo pre 22 dana
Sada zarađuje na sajtu za odrasle. Nevena Stamenković, poznatija kao Nevena Models, je pre nekoliko meseci bila zaposlena u kineskom tržnom centru, da bi sada njen izvor zarade bio na sajtu za odrasle. Sada je otkrila zbog čega je promenila radno mesto i… »

Vesti dana »