Povezane vesti

"Majka zamalo nije pala u nesvest kad me je videla" Bojana Lazić posetila mamu, a njena reakcija ju je šokirala (foto)

"Majka zamalo nije pala u nesvest kad me je videla" Bojana Lazić posetila mamu, a njena reakcija ju je šokirala (foto)

Kurir pre 21 dana
Voditeljka TV Pinka, Bojana Lazić, izazvala je lavinu emocija među pratiocima kada je otkrila da je na samo jedan dan otputovala u Crnu Goru kako bi iznenadila svoju majku za rođendan. Bojana, koja često ističe da joj je porodica pretežno u Crnoj Gori… »
Voditeljka otišla u Crnu Goru na jedan dan: Zbog važne osobe spakovala kofer pa se oglasila: „Došla sam...“

Voditeljka otišla u Crnu Goru na jedan dan: Zbog važne osobe spakovala kofer pa se oglasila: „Došla sam...“

Telegraf pre 21 dana
Voditeljka Pinka Bojana Lazić važi za jednu od najatraktivnijih i najlepših na javnoj sceni, a po svemu sudeći to duguje svojoj majci. Naime, ona je podelila emotivan trenutak sa svojom majkom kada joj je otišla u posetu u Crnu Goru. Budući da joj je… »
"Jedna je majka, zamalo nije pala u nesvest kad me je videla" Bojana Lazić pokazala ženu koja ju je rodila: Napustila Srbiju…

"Jedna je majka, zamalo nije pala u nesvest kad me je videla" Bojana Lazić pokazala ženu koja ju je rodila: Napustila Srbiju…

Blic pre 21 dana
Bojana je podelila emotivni trenutak sa svojim pratiocima putem slike u liftu sa majkom. Potiče iz porodice sa korenima u Crnoj Gori i koristi svaki slobodan trenutak da provede vreme sa majkom. Voditeljka Pinka Bojana Lazić podelila je emotivan trenutak… »

Vesti dana »