Povezane vesti
"Majka zamalo nije pala u nesvest kad me je videla" Bojana Lazić posetila mamu, a njena reakcija ju je šokirala (foto)
Kurir pre 5 sati
Voditeljka TV Pinka, Bojana Lazić, izazvala je lavinu emocija među pratiocima kada je otkrila da je na samo jedan dan otputovala u Crnu Goru kako bi iznenadila svoju majku za rođendan. Bojana, koja često ističe da joj je porodica pretežno u Crnoj Gori… »
Voditeljka otišla u Crnu Goru na jedan dan: Zbog važne osobe spakovala kofer pa se oglasila: „Došla sam...“
Telegraf pre 5 sati
Voditeljka Pinka Bojana Lazić važi za jednu od najatraktivnijih i najlepših na javnoj sceni, a po svemu sudeći to duguje svojoj majci. Naime, ona je podelila emotivan trenutak sa svojom majkom kada joj je otišla u posetu u Crnu Goru. Budući da joj je… »
"Jedna je majka, zamalo nije pala u nesvest kad me je videla" Bojana Lazić pokazala ženu koja ju je rodila: Napustila Srbiju…
Blic pre 6 sati
Bojana je podelila emotivni trenutak sa svojim pratiocima putem slike u liftu sa majkom. Potiče iz porodice sa korenima u Crnoj Gori i koristi svaki slobodan trenutak da provede vreme sa majkom. Voditeljka Pinka Bojana Lazić podelila je emotivan trenutak… »
Vesti dana »
Ovako je automobil završio na krovu Sašine kuće: Snimak bizarne saobraćajke kod Ćuprije gleda se netremice
Telegraf pre 2 satajoš 38 povezanih
Zelenski razgovarao sa Vitkofom i Kušnerom: Ključna pitanja brzo prešli, čeka se izveštaj delegacije
Sputnik pre 2 satajoš 44 povezane
Nema povećane radijacije u Srbiji zbog oštećenja zaštitne strukture Černobila
Nova pre 7 satijoš 41 povezana
Mladi pešaci stigli u Šid: Studenti i srednjoškolci dočekani povicima „Pumpaj“ na protestu „Srbijo, oslobodimo Šid“
Serbian News Media pre 3 satajoš 18 povezanih