Povezane vesti

Adam Adaktar stvorio imperiju na obrvama, sad rešio da stavi tačku: "Ovo je kraj jedne ere, mnogo mi je teško"

Adam Adaktar stvorio imperiju na obrvama, sad rešio da stavi tačku: "Ovo je kraj jedne ere, mnogo mi je teško"

Mondo pre 3 sata
Adam Adaktar, koji je tetoviranjem obrva stvorio bogatstvo, objavio je na svom Instagram profilu da od 1. januara sledeće godine napušta posao. On je istakao je da je došlo vreme da zatvori životno poglavlje koje je trajalo više od decenije. Adam se… »
"Definitivno je kraj, hvala svima" Adam Adaktar tetoviranjem obrva stvorio bogatstvo, a sad napušta posao nakon 13 godina…

"Definitivno je kraj, hvala svima" Adam Adaktar tetoviranjem obrva stvorio bogatstvo, a sad napušta posao nakon 13 godina…

Kurir pre 4 sati
Adam Adaktar , koji je tetoviranjem obrva stvorio bogatstvo, objavio je na svom Instagram profilu da od 1. januara sledeće godine napušta posao. On je istakao je da je došlo vreme da zatvori životno poglavlje koje je trajalo više od decenije. Adam se… »
Adam Adaktar prestaje sa radom obrva. Nakon više od decenije presekao, pa se oglasio javno!

Adam Adaktar prestaje sa radom obrva. Nakon više od decenije presekao, pa se oglasio javno!

Alo pre 4 sati
Kako je rekao na društvenim mrežama, došlo je vreme da zatvori poglavlje koje je trajalo više od deceniju. Adam Adaktar saopštio je na svom profilu na Instagramu da od 1. januara naredne godine više neće raditi mikropigmentaciju obrva. Iako je već… »
"Definitivno je kraj, hvala svima" Adam Adaktar napušta posao nakon 13 godina - Evo šta je pravi razlog: "Moj život se potpuno…

"Definitivno je kraj, hvala svima" Adam Adaktar napušta posao nakon 13 godina - Evo šta je pravi razlog: "Moj život se potpuno…

Blic pre 5 sati
Ova odluka označava završetak poglavlja njegovog desetogodišnjeg rada u ovoj delatnosti. Naglasio je svoje emocije i zahvalio se pratiocima na podršci tokom godina. Adam Adaktar saopštio je na svom profilu na Instagramu da od 1. januara naredne godine… »
"Kraj jedne epohe" Adaktar napušta posao posle 13 godina: Oglasio se i otkrio planove "Moj život se menja..."

"Kraj jedne epohe" Adaktar napušta posao posle 13 godina: Oglasio se i otkrio planove "Moj život se menja..."

Telegraf pre 5 sati
Adam Adaktar saopštio je na svom profilu na Instagramu da od 1. januara naredne godine više neće raditi mikropigmentaciju obrva. Iako je već godinama u ovom unosnom poslu od kojeg je mnogo zaradio i postao poznat "Bog obrva" je odlučio da se povuče. Kako… »

Vesti dana »