Povezane vesti
Tramp novinarku CNN-a nazvao "gadnom i glupom"
Radio 021 06.12.2025
Predsednik SAD Donald Tramp uvredio je novinarku mreže CNN Kejtlan Kolins nazivajući je "gadnom i glupom", jer ga je pitala zašto će balska dvorana, koja se gradi u Beloj kući, biti skuplja nego što je bilo najavljeno. Predsednik Tramp je snažno branio… »
Tramp uvredio novinarku CNN-a, nazvao je "gadnom i glupom"
N1 Info 06.12.2025
Američki predsednik Donald Tramp uvredio je novinarku mreže CNN Kejtlan Kolins nazivajući je "gadnom i glupom" nakon što ga je pitala zašto će balska dvorana, koja se gradi u Beloj kući, biti skuplja nego što je prethodno najavljeno, javljaju američki… »
Tramp izvređao novinarku Si-En-En-a
Politika 06.12.2025
Donald Tramp je i prethodne nedelje uvredio jednu američku novinarku nakon što mu je postavila pitanje o bezbednosnoj proveri avganistanskih izbeglica. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp kritikovao je danas novinarku Si-En-En-a Kejtlin… »
Ne prestaje sa uvredama novinarki: Tramp za Kejtlin Kolin sa CNN " rekao da je glupa i gadna"
Euronews 06.12.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp kritikovao je danas novinarku CNN-a Kejtlin Kolin nakon što je postavila pitanje o povećanju troškova nove Balske dvorane Bele kuće, nazvavši je "glupom i gadnom". "Kejtlin Kolin sa lažnih vesti CNN… »
Tramp ponovo u centru skandala: Novinarku nazvao „glupom i gadnom“
Alo 06.12.2025
Donald Tramp uvredio CNN novinarku Kejtlin Kolin, nazvavši je „glupom i gadnom“. Napao medije, brani troškove nove Balske dvorane, SPJ reagovao. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovo je izazvao pažnju javnosti nakon što je uvredio… »
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 1 minutjoš 9 povezanih
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Nova ideja finskog predsednika: Stub tražio od Maska da proširi Starlink kako bi Ukrajina gađala ruske lansere
Blic pre 1 satjoš 1 povezana