Povezane vesti
"Samo je šmugnuo, ja sam morala sve da platim" Miljana Kulić otkrila šta joj je Bebica uradio: Pitala sam ga kako ga nije…
Kurir 06.12.2025
Miljana Kulić je svojim cimerima u " Eliti 9" ispričala kako je Nenad Macanović Bebica pobegao jednom prilikom dok su bili u vezi. Razlog za to je, kako ona tvrdi, bio neplaćen račun. Miljana je navela da se Bebica predstavljao kao bogataš, a zapravo je… »
"Samo je šmugnuo, ja sam morala sve da platim" Miljana Kulić otkrila šta joj je Bebica uradio: "Pitala sam ga kako ga nije…
Blic 06.12.2025
Miljana je otkrila da se Bebica predstavljao kao biznismen, dok je ustvari lagao o svojoj profesiji i porodičnim vezama. Marija, Miljanina majka, otkrila je detalje ugovora prema kojem Miljana ima pravo na jedan dan za kontrolu kod doktora i posetu sinu… »
Vesti dana »
Nema odmora od vrućine: Pred Novosađanima još jedan vreo dan
Radio 021 pre 22 minutajoš 15 povezanih
Danas godišnjica stradanja Srba u hrvatskoj akciji Oluja, Vučić u RS, parastos u Beogradu
Beta pre 17 minutajoš 8 povezanih
Na današnji dan: Umro Hans Kristijan Andersen, nacisti uhapsili Anu Frank i njenu porodicu
Radio 021 pre 27 minutajoš 3 povezane
Danas je Blaga Marija: Zašto žene na ovaj praznik pale sveću i upućuju jednu želju
Danas pre 27 minutajoš 5 povezanih
„Ovo im je poslednja šansa“: Tramp ponovo preti Iranu, tvrdi da su pregovori u toku iako Teheran to negira
Danas pre 9 satijoš 3 povezane