Povezane vesti

Salahu je dosta svega: "Liverpul me bacio pod autobus, ne žele me u klubu..."

Salahu je dosta svega: "Liverpul me bacio pod autobus, ne žele me u klubu..."

B92 pre 23 dana
Mohamed Salah više ne ćuti, posle novog kiksa Liverpula rešio je da kaže šta mu leži na srcu... Egipćanin, legenda kluba, buran meč sa Lidsom (3:3) presedeo je na klupi, već treći meč zaredom je u toj ulozi, i izgleda da mu je dosta svega - nakon… »
Mohamed Salah javno napao Liverpul i Slota: "Bacili su me pod autobus, kažu da sam ja kriv"

Mohamed Salah javno napao Liverpul i Slota: "Bacili su me pod autobus, kažu da sam ja kriv"

Mondo pre 22 dana
Liverpul je još jednom ostao bez bodova, ovaj put na meču sa Lidsom. Ao Tanaka je golom u 93. minutu doneo bod rivali, a nakon utakmice se javno pobunio Mohamed Salah. Neće ispušteni bodovi biti jedina briga Liverpula jer je najbolji igrač zapretio… »
Potres na "Enfildu" zbog Salaha: "Pozdraviću navijače, izgleda da me neko ne želi u klubu"

Potres na "Enfildu" zbog Salaha: "Pozdraviću navijače, izgleda da me neko ne želi u klubu"

Sportske.net pre 22 dana
Napadač Liverpula Mohamed Salah obratio se javnosti u subotu uveče nakon što je čitav meč protiv Lidsa proveo na klupi. Nije ga bilo čitave sezone da se oglasi povodom igre tima, povodom sopstvene forme i svega što se dešava sa Liverpulom za razliku od… »
Salah poludeo nakon novog grejanja klupe: Ja sam toliko toga uradio za klub, pa valjda sam se izborio za mesto!

Salah poludeo nakon novog grejanja klupe: Ja sam toliko toga uradio za klub, pa valjda sam se izborio za mesto!

Hot sport pre 22 dana
Besan je Egipčanin! Utakmica 15. kola Premijer lige između Lidsa i Liverpula donela je jedan od najdramatičnijih mečeva sezone. Domaći su uspeli da izvuku bod u nadoknadi vremena, dok je Liverpul još jednom pokazao ozbiljne slabosti u završnici susreta… »
Salah besan i ljut: Udario na trenera Liverpula - da li je ovo kraj?

Salah besan i ljut: Udario na trenera Liverpula - da li je ovo kraj?

Kurir pre 22 dana
Mo Salah je izazvao ogromnu buru u engleskoj javnosti nakon što je izneo niz teških optužbi na račun Liverpula i trenera Arnea Slota posle Lidsa (3:3). Salah je bio jako ljut: - Veoma sam razočaran. Toliko sam uradio za ovaj klub, svi to znaju, pogotovo… »
Pukla tikva između Mohameda Salaha i Liverpula: Kao da me klub gura pod autobus

Pukla tikva između Mohameda Salaha i Liverpula: Kao da me klub gura pod autobus

Euronews pre 22 dana
Dok Liverpul srlja iz jedan u drugi loš rezultat ove sezone, gubeći konce u odbrani titule, Mohamed Salah greje klupu. Ni u današnjem dramatičnom remiju sa Lidsom nije dobio znak trenera da se skine, uđe na teren i pokaže zbog čega je jedan od najboljih… »
Salah zakukao i udario na Slota: "Toliko sam uradio, a bacaju me pod autobus, sa trenerom nemam odnos"

Salah zakukao i udario na Slota: "Toliko sam uradio, a bacaju me pod autobus, sa trenerom nemam odnos"

Telegraf pre 22 dana
Liverpul igra u veoma lošoj formi, a Mohamed Salah u poslednje vreme sve to gleda uglavnom sa klupe. Egipćanin se prvi put oglasio posle dešavanja ove sezone i digao je glas protiv Arnea Slota. Salah se nije javljao gotovo nikada, osim kada mu je bio… »

Vesti dana »