Povezane vesti

Salahu je dosta svega: "Liverpul me bacio pod autobus, ne žele me u klubu..."

Salahu je dosta svega: "Liverpul me bacio pod autobus, ne žele me u klubu..."

B92 pre 1 dan
Mohamed Salah više ne ćuti, posle novog kiksa Liverpula rešio je da kaže šta mu leži na srcu... Egipćanin, legenda kluba, buran meč sa Lidsom (3:3) presedeo je na klupi, već treći meč zaredom je u toj ulozi, i izgleda da mu je dosta svega - nakon… »
Mohamed Salah javno napao Liverpul i Slota: "Bacili su me pod autobus, kažu da sam ja kriv"

Mohamed Salah javno napao Liverpul i Slota: "Bacili su me pod autobus, kažu da sam ja kriv"

Mondo pre 3 sata
Liverpul je još jednom ostao bez bodova, ovaj put na meču sa Lidsom. Ao Tanaka je golom u 93. minutu doneo bod rivali, a nakon utakmice se javno pobunio Mohamed Salah. Neće ispušteni bodovi biti jedina briga Liverpula jer je najbolji igrač zapretio… »
Potres na "Enfildu" zbog Salaha: "Pozdraviću navijače, izgleda da me neko ne želi u klubu"

Potres na "Enfildu" zbog Salaha: "Pozdraviću navijače, izgleda da me neko ne želi u klubu"

Sportske.net pre 3 sata
Napadač Liverpula Mohamed Salah obratio se javnosti u subotu uveče nakon što je čitav meč protiv Lidsa proveo na klupi. Nije ga bilo čitave sezone da se oglasi povodom igre tima, povodom sopstvene forme i svega što se dešava sa Liverpulom za razliku od… »
Salah poludeo nakon novog grejanja klupe: Ja sam toliko toga uradio za klub, pa valjda sam se izborio za mesto!

Salah poludeo nakon novog grejanja klupe: Ja sam toliko toga uradio za klub, pa valjda sam se izborio za mesto!

Hot sport pre 3 sata
Besan je Egipčanin! Utakmica 15. kola Premijer lige između Lidsa i Liverpula donela je jedan od najdramatičnijih mečeva sezone. Domaći su uspeli da izvuku bod u nadoknadi vremena, dok je Liverpul još jednom pokazao ozbiljne slabosti u završnici susreta… »
Salah besan i ljut: Udario na trenera Liverpula - da li je ovo kraj?

Salah besan i ljut: Udario na trenera Liverpula - da li je ovo kraj?

Kurir pre 3 sata
Mo Salah je izazvao ogromnu buru u engleskoj javnosti nakon što je izneo niz teških optužbi na račun Liverpula i trenera Arnea Slota posle Lidsa (3:3). Salah je bio jako ljut: - Veoma sam razočaran. Toliko sam uradio za ovaj klub, svi to znaju, pogotovo… »
Pukla tikva između Mohameda Salaha i Liverpula: Kao da me klub gura pod autobus

Pukla tikva između Mohameda Salaha i Liverpula: Kao da me klub gura pod autobus

Euronews pre 3 sata
Dok Liverpul srlja iz jedan u drugi loš rezultat ove sezone, gubeći konce u odbrani titule, Mohamed Salah greje klupu. Ni u današnjem dramatičnom remiju sa Lidsom nije dobio znak trenera da se skine, uđe na teren i pokaže zbog čega je jedan od najboljih… »
Salah zakukao i udario na Slota: "Toliko sam uradio, a bacaju me pod autobus, sa trenerom nemam odnos"

Salah zakukao i udario na Slota: "Toliko sam uradio, a bacaju me pod autobus, sa trenerom nemam odnos"

Telegraf pre 3 sata
Liverpul igra u veoma lošoj formi, a Mohamed Salah u poslednje vreme sve to gleda uglavnom sa klupe. Egipćanin se prvi put oglasio posle dešavanja ove sezone i digao je glas protiv Arnea Slota. Salah se nije javljao gotovo nikada, osim kada mu je bio… »

Vesti dana »