Povezane vesti

Žena Dada Polumente slikala trudnički stomak Ivona puca od sreće u drugom stanju: "Hvala ti živote" (foto)

Žena Dada Polumente slikala trudnički stomak Ivona puca od sreće u drugom stanju: "Hvala ti živote" (foto)

Blic pre 1 dan
U izjavi zahvaljuje na datom daru i ističe snagu ljubavi Ona je jednom prilikom govorila o ljubavi sa Dadom i njihovim počecima Pevač Dado Polumenta i njegova 11 godina mlađa supruga Ivona čekaju treće dete. Ponosna mama se sada tim povodom oglasila na… »
Dadova žena objavila sliku sa ultrazvuka, čestitke poznatih pljušte: Lepa Ivona nikad emotivnija: "Ovo je dar"

Dadova žena objavila sliku sa ultrazvuka, čestitke poznatih pljušte: Lepa Ivona nikad emotivnija: "Ovo je dar"

Telegraf pre 6 sati
U porodici Dade Polumente stižu rode. Lepa vest, da će Dado i njegova supruga Ivona postati roditelji po treći put oduševila je javnost pre nekoliko dana, a sreću su najmanje krili oni pošto su saznali. Par puca od sreće i to ne krije, a sada je dadova… »
"Raspala sam se na komade..." Prvo oglašavanje Polumentine žene o trećoj trudnoći: Ne znam šta smo uradili da ovo...

"Raspala sam se na komade..." Prvo oglašavanje Polumentine žene o trećoj trudnoći: Ne znam šta smo uradili da ovo...

Kurir pre 7 sati
Ubrzo nakon što se pročulo da Ivona i Dado Polumenta čekaju treće dete, lepa supruga poznatog pevača oglasila se na svom Instagramu pa pobrala sve simpatije njihovih fanova fotografijama s ultrazvuka. - Ne znam šta smo uradili da ovo zaslužimo, ali znam… »

Vesti dana »