Povezane vesti
„Imala bih svašta da kažem“: Ceca o prozivkama Mire Škorić i Lukasa – evo kako je reagovala na njihove tvrdnje
Nova pre 17 sati
Svetlana Ceca Ražnatović osvrnula se na dešavanja tekuće godine i progovorila o bivšim prijateljima i ljudima koji više nisu u njenom životu. Ceca je otkrila da jedva čeka da se završi 2025. godina ali i priznala zašto. „Bože što je bila luda godina… »
"Psi laju, karavani prolaze, ja trajem 40 godina": Ceca odgovorila kolegama koji su je javno prozivali
Mondo pre 23 sata
Svetlana Ceca Ražnatović je na kraju tekuće godine sumirala utiske i otkrila po čemu će pamtiti 2025. Pevačica se osvrnula na lične uspehe i odnose sa ljudima koji više nisu deo njenog života. Pogledajte fotografije Cece Ražnatović: Ceca je otkrila da… »
"Sigurno neću posle 40 godina da dokazujem ko sam i šta sam" Ceca o ljudima koji nisu više deo njenog života: Psi laju…
Kurir pre 24 sata
Svetlana Ceca Ražnatović je na kraju tekuće godine sumirala utiske i otkrila po čemu će pamtiti 2025. Pevačica se osvrnula na lične uspehe i odnose sa ljudima koji više nisu deo njenog života. Ceca je otkrila da jedva čeka da se završi 2025. godina ali i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za 8. decembar: Ujutru magla, ponegde kiša rosulja, popodne sunčani intervali
Beta pre 6 satijoš 4 povezane
Rusija nastavila sa velikim vazdušnim napadima tokom pregovora između SAD i Ukrajine o mirovnom planu
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Sutra isključenje struje u Beogradu Proverite da li je i vaša ulica na spisku
Alo pre 6 satijoš 4 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Kelog: Blizu smo mirovnog sporazuma, dva pitanja ključna; Tramp: Zelenski nije spreman, razočaran sam
RTV pre 5 minutajoš 1 povezana
Danas počinje prijava objekata za legalizaciju na osnovu zakona Svoj na svome
Telegraf pre 35 minutajoš 4 povezane