Povezane vesti
„Imala bih svašta da kažem“: Ceca o prozivkama Mire Škorić i Lukasa – evo kako je reagovala na njihove tvrdnje
Nova 07.12.2025
Svetlana Ceca Ražnatović osvrnula se na dešavanja tekuće godine i progovorila o bivšim prijateljima i ljudima koji više nisu u njenom životu. Ceca je otkrila da jedva čeka da se završi 2025. godina ali i priznala zašto. „Bože što je bila luda godina… »
"Psi laju, karavani prolaze, ja trajem 40 godina": Ceca odgovorila kolegama koji su je javno prozivali
Mondo 07.12.2025
Svetlana Ceca Ražnatović je na kraju tekuće godine sumirala utiske i otkrila po čemu će pamtiti 2025. Pevačica se osvrnula na lične uspehe i odnose sa ljudima koji više nisu deo njenog života. Pogledajte fotografije Cece Ražnatović: Ceca je otkrila da… »
"Sigurno neću posle 40 godina da dokazujem ko sam i šta sam" Ceca o ljudima koji nisu više deo njenog života: Psi laju…
Kurir 07.12.2025
Svetlana Ceca Ražnatović je na kraju tekuće godine sumirala utiske i otkrila po čemu će pamtiti 2025. Pevačica se osvrnula na lične uspehe i odnose sa ljudima koji više nisu deo njenog života. Ceca je otkrila da jedva čeka da se završi 2025. godina ali i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 28. januar: Oblačno, ponegde prolazna kiša
Beta pre 3 satajoš 2 povezane
To je to, upravo stigla potvrda iz Ukrajine! Oglasio se šef diplomatije: "Zelenski je spreman!"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Automobil zgužvan do neprepoznatljivosti, petoro povređenih. Stravična saobraćajka kod Subotice, delovi svuda po putu: Ušao u kontra smer, pa nastao karambol
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Verbić o skupu „Znanje je moć“: Da nije bilo govora rektora Đokića, ja bih rekao da je ovo bila priredba
Danas pre 6 satijoš 1 povezana