Povezane vesti

Ovo je pitbul koji je ubio dete (2): Pogledajte šta je uradio kada su novinari prišli boksu

Ovo je pitbul koji je ubio dete (2): Pogledajte šta je uradio kada su novinari prišli boksu

Telegraf pre 12 sati
Roditelji dečaka pušteni iz pritvora. Smrt dvogodišnjeg dečaka, koji je preminuo na Zakintosu nakon što ga je napao pitbul kojeg su njegovi roditelji spasili sa ulice, do srži je potresao čitavu Grčku, ali i region. Mališan je stradao u subotu 6… »
Pitbula našli na ulici i udomili, a on im ubio dete (2): Detalji horora na Zakintosu

Pitbula našli na ulici i udomili, a on im ubio dete (2): Detalji horora na Zakintosu

Telegraf pre 16 sati
Roditelji dvogodišnjeg dečaka koji je juče izgubio život nakon napada pitbula u selu Agios Leontas na Zakintosu, agresivno kuče su iz sažaljenja uzeli sa ulice i tražili su nekog da ga udome. Dete je stradalo kada se porodica vratila kući iz prodavnice i… »
"Sin me pogledao, nasmešio se i zauvek zatvorio oči": Oglasio se otac bebe koju je rastrgao porodični pitbul

"Sin me pogledao, nasmešio se i zauvek zatvorio oči": Oglasio se otac bebe koju je rastrgao porodični pitbul

Alo pre 17 sati
Žitelji Zakintosa potreseni su smrću 18-mesečnog dečaka poreklom iz Albanije u selu Agios Leontas, nakon što ga je brutalno napao i usmrtio porodični pitbul. "Moja mala ćerka me je pozvala i ja sam brzo potrčao, to je sve čega se sećam. Moj mali sin je… »
Pitbul ubio dečaka (2). Prišao mu dok je bio vezan, pas ga brutalno napao: "Pogledao me je, osmehnuo se i umro..."

Pitbul ubio dečaka (2). Prišao mu dok je bio vezan, pas ga brutalno napao: "Pogledao me je, osmehnuo se i umro..."

Blic pre 1 dan
Istraga o okolnostima napada je u toku, a roditelji su privedeni Porodica je udomila psa koji je bio lutalica Dečaka (2) sa Zakintosa brutalno je napao pitbul kojeg su njegovi roditelji udomili. Nažalost, povrede su bile fatalne i dečak je u bolnici… »

Vesti dana »