Povezane vesti
Holivudska priča dvoje zaljubljenih tinejdžera koji su posle 40 godina pronašli jedno drugo i njihovu ćerku
Radio 021 07.12.2025
Tinejdžeri Kevin i Debi su se zaljubili čim su se videli. Ali je moralo da prođe četiri decenije pre nego što su ponovo mogli da budu zajedno - ovog puta sa njihovom davno izgubljenom ćerkom. Privatna arhiva Bilo je to daleke 1967. godine kada su se… »
Holivudska priča dvoje zaljubljenih tinejdžera koji su posle 40 godina pronašli jedno drugo i njihovu ćerku
Južne vesti 07.12.2025
Privatna arhiva Bilo je to daleke 1967. godine kada su se Kevin Kerol i Debi Veber prvi put ugledali. Oboje su bili tinejdžeri i članovi dramskih sekcija u njihovim srednjim školama. Bila je to ljubav na prvi pogled. „Išao sam u mušku školu, a Debi u… »
BBC News 07.12.2025
Tinejdžeri Kevin i Debi su se zaljubili čim su se videli. Ali je moralo da prođe četiri decenije pre nego što su ponovo mogli da budu zajedno - ovog puta sa njihovom davno izgubljenom ćerkom. Bilo je to daleke 1967. godine kada su se Kevin Kerol i Debi… »
NIN 07.12.2025
Bilo je to daleke 1967. godine kada su se Kevin Kerol i Debi Veber prvi put ugledali. Oboje su bili tinejdžeri i članovi dramskih sekcija u njihovim srednjim školama. Bila je to ljubav na prvi pogled. "Išao sam u mušku školu, a Debi u žensku", ispričao… »
Danas 07.12.2025
Bilo je to daleke 1967. godine kada su se Kevin Kerol i Debi Veber prvi put ugledali. Oboje su bili tinejdžeri i članovi dramskih sekcija u njihovim srednjim školama. Bila je to ljubav na prvi pogled. „Išao sam u mušku školu, a Debi u žensku“, ispričao… »
Vesti dana »
Veliki trijumf filma "Jedna bitka za drugom": Ko su svi dobitnici Oskara
NIN pre 1 minutjoš 43 povezane
Brate, ti si baš pao sa Marsa! Ameri se žestoko obrukali kad su trebali da se poklone Arini Sabalenki
Večernje novosti pre 36 minutajoš 26 povezanih
Zbog radova izmene saobraćaja i javnog prevoza na više lokacija u Beogradu
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih