Povezane vesti
Holivudska priča dvoje zaljubljenih tinejdžera koji su posle 40 godina pronašli jedno drugo i njihovu ćerku
Južne vesti pre 10 sati
Privatna arhiva Bilo je to daleke 1967. godine kada su se Kevin Kerol i Debi Veber prvi put ugledali. Oboje su bili tinejdžeri i članovi dramskih sekcija u njihovim srednjim školama. Bila je to ljubav na prvi pogled. „Išao sam u mušku školu, a Debi u… »
Holivudska priča dvoje zaljubljenih tinejdžera koji su posle 40 godina pronašli jedno drugo i njihovu ćerku
Radio 021 pre 10 sati
Tinejdžeri Kevin i Debi su se zaljubili čim su se videli. Ali je moralo da prođe četiri decenije pre nego što su ponovo mogli da budu zajedno - ovog puta sa njihovom davno izgubljenom ćerkom. Privatna arhiva Bilo je to daleke 1967. godine kada su se… »
BBC News pre 11 sati
Tinejdžeri Kevin i Debi su se zaljubili čim su se videli. Ali je moralo da prođe četiri decenije pre nego što su ponovo mogli da budu zajedno - ovog puta sa njihovom davno izgubljenom ćerkom. Bilo je to daleke 1967. godine kada su se Kevin Kerol i Debi… »
Danas pre 10 sati
Bilo je to daleke 1967. godine kada su se Kevin Kerol i Debi Veber prvi put ugledali. Oboje su bili tinejdžeri i članovi dramskih sekcija u njihovim srednjim školama. Bila je to ljubav na prvi pogled. „Išao sam u mušku školu, a Debi u žensku“, ispričao… »
NIN pre 10 sati
Bilo je to daleke 1967. godine kada su se Kevin Kerol i Debi Veber prvi put ugledali. Oboje su bili tinejdžeri i članovi dramskih sekcija u njihovim srednjim školama. Bila je to ljubav na prvi pogled. "Išao sam u mušku školu, a Debi u žensku", ispričao… »
Vesti dana »
Vojvodina posle 12 godina slavila u Beogradu nad bledom Zvezdom i ponovo uzela meru aktuelnom šampionu
RTS pre 16 minutajoš 47 povezanih
Prijava za legalizaciju traje 60 dana. Počinje sutra u 4 ujutru, ovo je sve što bi građani trebalo da znaju
Alo pre 52 minutajoš 34 povezane
Granatiran Herson – troje stradalo, 10 povređenih; Tramp Mlađi: Ukrajina može da izgubi podršku SAD
RTS pre 16 minutajoš 50 povezanih
Stojaković: Zadovoljan sam konačnim rezultatom i stvorenim prilikama protiv Radničkog
RTS pre 1 satjoš 31 povezana