Povezane vesti

"Rekao sam: Vera, skidaj venčanicu", Veljko Kuzmančević otkrio detalje prve bračne noći sa Vericom, pa progovorio o prevari i…

"Rekao sam: Vera, skidaj venčanicu", Veljko Kuzmančević otkrio detalje prve bračne noći sa Vericom, pa progovorio o prevari i…

Kurir pre 12 sati
Veljko Kuzmančević u srećnom je braku sa Vericom Rakočević, a njihova ljubav preživela je mnoge prepreke i predrasude. Iako mnogi nisu verovali u njihov odnos, bračni par je u idiličnoj zajednici već čitavu deceniju. Suprug modne dizajnerke javno je… »
"Skidaj venčanicu, diži noge" Veljko otkrio detalje prve bračne noći sa Vericom Rakočević

"Skidaj venčanicu, diži noge" Veljko otkrio detalje prve bračne noći sa Vericom Rakočević

Alo pre 12 sati
Iako mnogi nisu verovali u njihovu ljubav, par danas funkcioniše u harmoničnoj zajednici. Suprug Verice Rakočević Veljko Kuzmančević ispričao je kako je nakon svadbe sa modnom kreatorkom prvu bračnu noć proveo uz kamin i kafu. Iako mnogi nisu verovali u… »
"Verice, skidaj venčanicu!" Veljko Kuzmančević o prvoj bračnoj noći i prevari, pa otkrio čiji novac troši

"Verice, skidaj venčanicu!" Veljko Kuzmančević o prvoj bračnoj noći i prevari, pa otkrio čiji novac troši

Telegraf pre 12 sati
Veljko Kuzmančević, u braku je godinama sa 35 godina starijom modnom dizajnerkom Vericom Rakočević, a nedavno je otvoreno govorio o njihovoj prvoj bračnoj noći, ali i o tome da li ju je ikada prevario. - Nikad je nisam prevario. Bilo bi glupo, jer neko… »
"Vera, skidaj venčanicu": Veljko o prvoj bračnoj noći sa 35 godina starijom Vericom, otkrio da li je brojao koverte

"Vera, skidaj venčanicu": Veljko o prvoj bračnoj noći sa 35 godina starijom Vericom, otkrio da li je brojao koverte

Mondo pre 14 sati
Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević uživaju u srećnom braku koji je uspeo da prebrodi brojne izazove i predrasude. Iako su mnogi sumnjali u njihov odnos, par već deset godina živi u skladnoj i stabilnoj zajednici. Veljko je u više navrata otvoreno… »
"Rekao sam: Verice, skidaj venčanicu!" Veljko Kuzmančević izneo detalje prve bračne noći, progovorio o prevari i otkrio čiji…

"Rekao sam: Verice, skidaj venčanicu!" Veljko Kuzmančević izneo detalje prve bračne noći, progovorio o prevari i otkrio čiji…

Blic pre 15 sati
Veljko naglašava da koristi isključivo svoj zarađeni novac i samostalno pokriva kazne. Veljkov pokojni otac podržavao je njihov brak, nazivajući ih svojom decom. Veljko Kuzmančević je godinama u braku sa 35 godina starijom modnom dizajnerkom Vericom… »

Vesti dana »