Povezane vesti
"Možeš da mi pljuneš pod prozor!" Zorica zaratila s Viki u "Pinkovim zvezdama", umešao se Ognjen Amidžić
Telegraf pre 1 dan
U muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde" ne jenjava netrepeljivost između članova žirija, a ovog puta je došlo je do ozbiljnog sukoba između Zorice Brunclik i Viki Miljković, a sve zbog jednog jedinog negativnog glasa koji je izazvao lavinu reakcija. Drama… »
"Možeš da mi pljuneš pod prozor" Zorica Brunclik žestoko potkačila Viki Miljković, nova svađa koleginica, ovo joj ne prašta!…
Alo pre 16 sati
U svađu Zorice i Viki morao da se umeša i voditelj Pinkovih zvezda, Ognjen Amidžić. U muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde" ne jenjava netrepeljivost između članova žirija, a ovog puta je došlo je do ozbiljnog sukoba između Zorice Brunclik i Viki… »
Sudar titana! Zorica Brunclik i Viki Miljković u žestokom sukobu zbog kandidata u Pinkovim zvezdama: Možeš da mi pljuneš pod…
Kurir pre 17 sati
Sukobi, svađe i prepirke zbog kandidata sve češće su u "Pinkovim zvezdama", a prethodne noći dogodila se žestoka rasprava dve muzičke zvezde. Viki Miljković je jednom kandidatu Zorice Brunclik dala negativan glas i to je bio dovoljan okidač za javnu… »
"Možeš da mi pljuneš pod: Prozor!" Zorica Brunclik i Viki Miljković se žestoko posvađale u emisiji, Ognjen Amidžić sprečio haos…
Blic pre 17 sati
Uprkos neslaganju, kandidat je prošao dalje zahvaljujući dodatnom glasu od Ognjena Amidžića. Diskusija između njih uključivala je i lične komentare o njihovim supružnicima i profesionalnim kvalifikacijama. Žestoko svađa se u "Pinkovim zvezdama" dogodila… »
"Možeš da mi pljuneš prod prozor": Zorica razbesnela Viki, Ognjen morao hitno da reaguje
Mondo pre 17 sati
U emisiji "Pinkove zvezde" došlo je do žestoke rasprave između Zorice Brunclik i Viki Miljković. Povod sukoba bio je negativan glas koji je Viki dodelila kandidatu iz Zoričinog tima, što je bilo dovoljno da se razbukti otvorena prepirka pred kamerama… »
Vesti dana »
Godišnjica brutalne likvidacije porodice Zec: Održana komemoracija za Mihajla, Mariju i ćerku Aleksandru
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Karlos Sajnc: Noris je dokazao da i dobar momak može da bude šampion Formule 1
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Danas bez struje 6 opština u Beogradu Evo gde će zbog radova doći i do isključenja vode, proverite da li ste na spisku
Blic pre 3 minutajoš 1 povezana