Povezane vesti
Nakon napada tabloida na policajku "blokaderku", MUP utvrđuje njenu disciplinsku odgovornost
Moj Novi Sad 07.12.2025
Blokada ulice u Zemunu 5. decembra i 16 minuta tišine, koji su tom prilikom održani, prošli su nezapaženo, sve dok više od 24 sata kasnije tabloidi nisu počeli da objavljuju vesti o tome kako su "blokaderi" vređali stariju ženu obolelu od raka, a da je… »
Tabloidi napali „blokaderku-policajku“, MUP se pravda i utvrđuje njenu disciplinsku odgovornost
Nova 07.12.2025
Blokada ulice u Zemunu 5. decembra i 16 minuta tišine, koji su tom prilikom održani, prošli su nezapaženo, sve dok više od 24 sata kasnije tabloidi nisu počeli redom da objavljuju vesti o tome kako su “blokaderi” vređali stariju ženu obolelu od raka, a… »
Nakon napada tabloida na policajku, MUP odgovara da je postupala suprotno profesionalnim smernicama
Danas 07.12.2025
Blokada ulice u Zemunu 5. decembra i 16 minuta tišine, koji su tom prilikom održani, prošli su nezapaženo, sve dok više od 24 sata kasnije tabloidi nisu počeli redom da objavljuju vesti o tome kako su “blokaderi” vređali stariju ženu obolelu od raka, a… »
Tabloidi napali "blokaderku-policajku", MUP se pravda i utvrđuje njenu disciplinsku odgovornost
N1 Info 07.12.2025
Tabloidi napali "blokaderku-policajku", MUP se pravda i utvrđuje njenu disciplinsku odgovornost
Novi magazin 07.12.2025
Vesti dana »
Teška saobraćajna nesreća kod Kotora: Kombi pun putnika sleteo s puta, jedna osoba poginula, 17 povređeno
Dnevnik pre 55 minutajoš 36 povezanih
Urbane poplave u Srbiji, prognoza najavljuje umereno toplo leto bez tropskih vrućina
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 45 povezanih
Ibrahimović isprozivao reprezentativca Engleske: "Taj kabl je odigrao bolje od njega, da sam ja trener..."
Telegraf pre 16 minutajoš 93 povezane