Povezane vesti

"Ja sam uvek tu" Mina Kostić jedina pevačica na pomenu Džeja Ramadanovskog: Ne znam stvarno zašto nikog od kolega nema...

"Ja sam uvek tu" Mina Kostić jedina pevačica na pomenu Džeja Ramadanovskog: Ne znam stvarno zašto nikog od kolega nema...

Kurir pre 1 dan
Mina Kostić pojavila se na Novom groblju na petogodišnjem pomenu legendarnom pevaču, Džeju Ramadanovskom. Mina je jedina pevačica koja je došla, a pored nje na Novom groblju bila je Džejeva porodica, kum Rule, Mića Sovtić i Acko Nezirović. Nakon održanog… »
Mina Kostić jedina pevačica na pomenu Džeja Ramadanovskog: „Ne znam zašto nikog od kolega nema“

Mina Kostić jedina pevačica na pomenu Džeja Ramadanovskog: „Ne znam zašto nikog od kolega nema“

Nova pre 1 dan
Mina Kostić na pomenu legendarnog pevača evocirala je uspomene i prokomentarisala to što se kolege sa estrade nisu pojavile na groblju. Mina Kostić pojavila se na Novom groblju na petogodišnjem pomenu legendarnom pevaču, Džeju Ramadanovskom. Mina je… »
Pevačica jedina došla na pomen Džeju: Otkrila zašto ostale kolege ne posećuju grob legendarnog pevača

Pevačica jedina došla na pomen Džeju: Otkrila zašto ostale kolege ne posećuju grob legendarnog pevača

Mondo pre 1 dan
Mina Kostić je jedina pevačica koja se pojavila na pevačevom pomenu, a pored nje na Novo groblje je došla Džejeva porodica, kum Rule, Mića Sovtić i Acko Nezirović. Pogledajte fotografije Mine Kostić na pomenu: Nakon održanog pomena, Mina je otkrila da… »

Vesti dana »