Povezane vesti

"Ja sam uvek tu" Mina Kostić jedina pevačica na pomenu Džeja Ramadanovskog: Ne znam stvarno zašto nikog od kolega nema...

"Ja sam uvek tu" Mina Kostić jedina pevačica na pomenu Džeja Ramadanovskog: Ne znam stvarno zašto nikog od kolega nema...

Kurir pre 22 dana
Mina Kostić pojavila se na Novom groblju na petogodišnjem pomenu legendarnom pevaču, Džeju Ramadanovskom. Mina je jedina pevačica koja je došla, a pored nje na Novom groblju bila je Džejeva porodica, kum Rule, Mića Sovtić i Acko Nezirović. Nakon održanog… »
Mina Kostić jedina pevačica na pomenu Džeja Ramadanovskog: „Ne znam zašto nikog od kolega nema“

Mina Kostić jedina pevačica na pomenu Džeja Ramadanovskog: „Ne znam zašto nikog od kolega nema“

Nova pre 22 dana
Mina Kostić na pomenu legendarnog pevača evocirala je uspomene i prokomentarisala to što se kolege sa estrade nisu pojavile na groblju. Mina Kostić pojavila se na Novom groblju na petogodišnjem pomenu legendarnom pevaču, Džeju Ramadanovskom. Mina je… »
Pevačica jedina došla na pomen Džeju: Otkrila zašto ostale kolege ne posećuju grob legendarnog pevača

Pevačica jedina došla na pomen Džeju: Otkrila zašto ostale kolege ne posećuju grob legendarnog pevača

Mondo pre 22 dana
Mina Kostić je jedina pevačica koja se pojavila na pevačevom pomenu, a pored nje na Novo groblje je došla Džejeva porodica, kum Rule, Mića Sovtić i Acko Nezirović. Pogledajte fotografije Mine Kostić na pomenu: Nakon održanog pomena, Mina je otkrila da… »

Vesti dana »