Povezane vesti
Detalji brutalnog ubistva devojke u Rijeci: Imala je 30-ak uboda nožem po gornjem delu tela, uz ubicu bila dva krvava noža…
Kurir pre 21 sat
Još jedan femicid potresao je Hrvatsku. Policija je u subotu ujutro na stubištu zgrade na Trgu Republike Hrvatske, u samom centru grada Rijeke, pronašla izbodenu devojku. Davala je znakove života. Pokušali su da je reanimiraju, ali bezuspešno. U stanu je… »
Mladić (24) izbo devojku 30 puta na stepeništu zgrade, pa pokušao samoubistvo. Stravično ubistvo u Rijeci
Alo pre 24 sata
Prema saznanjima zamenika županijske državne tužiteljke, mladić je ubio devojku i potom pokušao samoubistvo, ali u tome nije uspeo. Policija ga je nakon ulaska u stan odvela u KBC Rijeka, gde mu je pružena pomoć i on je van životne opasnosti. Policijski… »
Zatekli devojku (24) svu krvavu na stepeništu, pa saznali jezivu istinu, nije joj bilo spasa: drama u Rijeci
Telegraf pre 24 sata
Policijski službenici su juče oko osam sati, postupajući po dojavi, na stepeništu zgrade na Trgu Republike Hrvatske u Rijeci zatekli teško povređenu žensku osobu koja je davala znake života. Odmah joj je pružena lekarska pomoć, ali je, uprkos pokušaju… »
Vesti dana »
Tramp kritikovao Zelenskog: Razočaran sam što ukrajinski predsednik nije pročitao američki mirovni predlog
Serbian News Media pre 1 satjoš 32 povezane
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 26 minutajoš 31 povezana
Ako NBS bude na udaru sekundarnih sankcija: Ekonomista objašnjava koji su mogući scenariji
Radio 021 pre 21 minutajoš 20 povezanih