Povezane vesti
"Mokrila sam u krevetu, posledica rata" Nikolina Kovač o traumama u detinjstvu: "Sa bakom sam posećivala manastire, nije bilo…
Blic pre 11 sati
Svetla tačka iz tog perioda bilo je njeno upoznavanje s verom kroz koju je vodila baka Nikolina ističe da su posledice ratnih događaja i vršnjačkog odnosa značajno uticale na njen razvoj. Nikolina Kovač posle mnogo godina progovorila je o tome kako je… »
"Mokrila sam u krevet do kraja osnovne škole" Nikolina Kovač o traumi iz detinjstva: Evo čega su posledice
Telegraf pre 11 sati
Nikolina Kovač, rođena u Sarajevu, godinama je ćutala o traumama koje je ponela iz detinjstva provedenog u ratnom okruženju. Danas, kada ima svoju porodicu i život koji je sama izgradila, pevačica se prisetila najtežih trenutaka i otvoreno govorila o… »
"Mokrila sam u krevet do kraja osnovne škole" Nikolina Kovač dugo je vukla posledice rata: Ispričala sve o dugogodišnjoj traumi…
Kurir pre 14 sati
Pevačica Nikolina Kovač rođena je u Sarajevu gde je i živela tokom rata devedesetih godina. Ona se sada vratila u detinjstvo i ispričala da je imala dugogodišnje traume zbog svega što se dešavalo. - Nisam imala samo posledice rata, već i nekih drugih… »
Vesti dana »
Novi državni udar: Specijalna jedinica zauzela televiziju - garda ih razbila
Pravda pre 6 satijoš 28 povezanih
Danas počinje legalizacija po novim pravilima: Evo šta je potrebno da bi bili "svoj na svome"
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
"Možda ćemo morati da obaramo ruske avione": Predsednik NATO države zapretio Moskvi da će preduzeti ozbiljnije akcije
Kurir pre 1 satjoš 51 povezana