Povezane vesti
"Mokrila sam u krevetu, posledica rata" Nikolina Kovač o traumama u detinjstvu: "Sa bakom sam posećivala manastire, nije bilo…
Blic 07.12.2025
Svetla tačka iz tog perioda bilo je njeno upoznavanje s verom kroz koju je vodila baka Nikolina ističe da su posledice ratnih događaja i vršnjačkog odnosa značajno uticale na njen razvoj. Nikolina Kovač posle mnogo godina progovorila je o tome kako je… »
"Mokrila sam u krevet do kraja osnovne škole" Nikolina Kovač o traumi iz detinjstva: Evo čega su posledice
Telegraf 07.12.2025
Nikolina Kovač, rođena u Sarajevu, godinama je ćutala o traumama koje je ponela iz detinjstva provedenog u ratnom okruženju. Danas, kada ima svoju porodicu i život koji je sama izgradila, pevačica se prisetila najtežih trenutaka i otvoreno govorila o… »
"Mokrila sam u krevet do kraja osnovne škole" Nikolina Kovač dugo je vukla posledice rata: Ispričala sve o dugogodišnjoj traumi…
Kurir 07.12.2025
Pevačica Nikolina Kovač rođena je u Sarajevu gde je i živela tokom rata devedesetih godina. Ona se sada vratila u detinjstvo i ispričala da je imala dugogodišnje traume zbog svega što se dešavalo. - Nisam imala samo posledice rata, već i nekih drugih… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 28. januar: Oblačno, ponegde prolazna kiša
Beta pre 23 minutajoš 1 povezana
Verbić o skupu „Znanje je moć“: Da nije bilo govora rektora Đokića, ja bih rekao da je ovo bila priredba
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
To je to, upravo stigla potvrda iz Ukrajine! Oglasio se šef diplomatije: "Zelenski je spreman!"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
(Foto, video) Ušao u suprotan smer, udario audi, pa tojotu, pa se i bmw zakucao u njih! Totalni haos kod Subotice, auto zgužvan kao limenka: Poznato kako je došlo do nesreće
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
(Video) Drama u Hjustonu! NASA avion prinudno sleteo "na stomaku": Vatra i dim na sve strane
Blic pre 48 minutajoš 1 povezana