Povezane vesti
"Meni ništa nije davao" Pevačica mlađa 46 godina od Harisa Džinovića o detaljima njihove veze: "Ne kajem se"
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Nataša Alimpić (28) otvoreno je govorila o svojoj navodnoj kratkotrajnoj vezi sa Harisom Džinovićem (74), potvrdivši da su njih dvoje imali više od prijateljskog odnosa. Ipak, ljubavna priča nije dugo trajala jer je, kako tvrdi, pevač je ostavio… »
"Meni ništa nije davao" Haris Džinović se viđao sa 46 godina mlađom koleginicom, ona otkrila detalje veze koja se brzo završila…
Blic pre 1 dan
Nataša Alimpić je istakla da joj je Džinović davao savete, ali nije imao uticaj na njenu karijeru. Njihova veza završila se kada je Džinović došao s drugom devojkom u klub. Pevačica Nataša Alimpić (28) ne krije da je već više od dve godine zaljubljena u… »
"Haris Džinović mi ništa nije davao" Pevač se viđao sa 46 mlađom koleginicom, pa je ostavio zbog druge
Alo pre 1 dan
Kako Nataša tvrdi, od Džinovića je dobijala samo smernice što se karijere tiče. Pevačica Nataša Alimpić već dve godine ne krije da je zaljubljena u Harisa Džinovića, te da je on muškarac kakvog je oduvek tražila. Kako je istakla, nakon njihovog… »
Vesti dana »
Nikezić: Nema rebalansa budžeta, nema Jorgovankine specijalne operacije, sve je bila samo Vučićeva predstava
N1 Info pre 1 satjoš 39 povezanih