Povezane vesti
Marija je krenula za Beograd kad je pored nje sela starija žena: Rekla je da se zove Suzana i izvadila novčanik. "Znam ja šta…
Blic 07.12.2025
Marija Pešić, Beograđanka, doživela je nezaboravan susret na povratku iz Šibenika. Upoznala je stariju gospođu iz Beča koja je ostavila snažan utisak na nju tokom vožnje autobusom. Jedan slučajan susret na autobuskoj stanici u Zagrebu pretvorio se u… »
Hrvatica šokirala Beograđanku, ovo je uradila na stanici u Zagrebu: Nisam mogla da verujem šta mi se dešava
Telegraf 07.12.2025
Beograđanka koja se vraćala iz Šibenika, Marija Pešić (28), imala je jednu neobičnu situaciju na autobuskoj stanici u Zagrebu gde je presedala. Kako je rekla za Telegraf.rs nije ni slutila da će joj žena koja joj je potpuni neznanac ovako ulepšati dan i… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Nastavak teške borbe i dolazak međunarodnih helikoptera
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 67 povezanih
Vremenska prognoza i meteoalarmi: Sunčano i toplo vreme uz kraće osveženje na severu
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 31 povezana
Protest na otvaranju Nušićijade: Izviždan predsednik Opštine Ivanjica, ministar Selaković odustao od govora
Nedeljnik pre 3 satajoš 6 povezanih
SAD uvele carine od 50 odsto na kanadsku robu, Otava najavljuje recipročne mere
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 15 povezanih
Važna vest za sve vozače u Srbiji: Vlada produžila smanjenje akciza na gorivo, poznato do kada važi
Mondo pre 45 minutajoš 12 povezanih