Повезане вести

"Коларов ме је ударио, скочио сам на њега - када смо се вратили у свлачионицу..."

"Коларов ме је ударио, скочио сам на њега - када смо се вратили у свлачионицу..."

Б92 07.12.2025
Мауро Зарате, некадашњи аргентински фудбалер, поделио је занимљиву анегдоту из времена када је наступао за Лацио. Нетипичним путем је ишла Заратеова каријера, па је тако Велез заменио Ал Садом, а из Катара започео своју… »
"Посвађали смо се, Коларов ме је ударио у лице!" Чувени фудбалер открио непознату причу: Сукобио се са Србином, а онда - шок…

"Посвађали смо се, Коларов ме је ударио у лице!" Чувени фудбалер открио непознату причу: Сукобио се са Србином, а онда - шок…

Курир 07.12.2025
Аргентинац Мауро Зарате добро је познато лице у свету фудбала. Био је велики потенцијал, али није остварио каријеру какву су му предвиђали. Ипак, оставио је дубок траг у Серији А где је играо за Лацио, Интер и Фиорентину, а био… »
Каква прича! Коларов ударио саиграча, а онда му поручио ово!

Каква прича! Коларов ударио саиграча, а онда му поручио ово!

Хот спорт 07.12.2025
Дешавају се и такве ствари! Темпераментни Мауро Зарате открио је једну врло занимљиву причу.. Наиме, у једном моменту током тренинга имао је сукоб са бившим капитеном Србије – Александром Коларовим. Како је Зарате сам рекао… »

Вести дана »