Povezane vesti
"Kolarov me je udario, skočio sam na njega - kada smo se vratili u svlačionicu..."
B92 pre 22 dana
Mauro Zarate, nekadašnji argentinski fudbaler, podelio je zanimljivu anegdotu iz vremena kada je nastupao za Lacio. Netipičnim putem je išla Zarateova karijera, pa je tako Velez zamenio Al Sadom, a iz Katara započeo svoju evropsku karijeru. Najpre u… »
"Posvađali smo se, Kolarov me je udario u lice!" Čuveni fudbaler otkrio nepoznatu priču: Sukobio se sa Srbinom, a onda - šok…
Kurir pre 22 dana
Argentinac Mauro Zarate dobro je poznato lice u svetu fudbala. Bio je veliki potencijal, ali nije ostvario karijeru kakvu su mu predviđali. Ipak, ostavio je dubok trag u Seriji A gde je igrao za Lacio, Inter i Fiorentinu, a bio je saigrač i Aleksandru… »
Kakva priča! Kolarov udario saigrača, a onda mu poručio ovo!
Hot sport pre 22 dana
Dešavaju se i takve stvari! Temperamentni Mauro Zarate otkrio je jednu vrlo zanimljivu priču.. Naime, u jednom momentu tokom treninga imao je sukob sa bivšim kapitenom Srbije – Aleksandrom Kolarovim. Kako je Zarate sam rekao, Kolarov ga je udario, ali tu… »
Vesti dana »
Jokić povredio koleno, Majami ubedljiv protiv Denvera uz odličnu partiju Jovića
RTS pre 29 minutajoš 25 povezanih
Medvedev: "Zelenski će da se krije do kraja života, nakon napada na Putinovu rezidenciju"
Telegraf pre 6 satijoš 9 povezanih
Jutro vedro i hladno, tokom dana prolazno naoblačenje uz kratkotrajni sneg
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih