Povezane vesti

Kirjos: Ne verujem da sam mogao više

Kirjos: Ne verujem da sam mogao više

Vesti online pre 2 dana
Karijera Nika Kirjosa mogla je da bude daleko uspešnija da je Australijanac uspeo da zaobiđe neke povrede i više se fokusira na sam tenis, ali uprkos svemu imao je neke sjajne uspehe poput finala Vimbldona 2022. godine. Taj meč ostaće upamćen po pobedi… »
Kirjos: Posle poraza od Novaka sam plakao – Nadal me se plašio

Kirjos: Posle poraza od Novaka sam plakao – Nadal me se plašio

Sputnik pre 2 dana
Karijera Nika Kirjosa mogla je da bude daleko uspešnija da je Australijanac uspeo da zaobiđe neke povrede i više se fokusira na sam tenis, ali uprkos svemu imao je neke sjajne uspehe poput finala Vimbldona 2022. godine. Taj meč ostaće upamćen po pobedi… »
"Novak ili Rafa? Protiv Đokovića je lakše igrati"

"Novak ili Rafa? Protiv Đokovića je lakše igrati"

B92 pre 2 dana
Norveški teniser Kasper Rud prisetio se susreta sa dvojicom najvećih igrača u istoriji kada je govorio o razlikama između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Rud je igrao finala Rolan Garosa protiv oba asa – 2022. godine izgubio je od Nadala, a godinu dana… »
Rud: Protiv Nadala je bilo teže igrati nego protiv Đokovića

Rud: Protiv Nadala je bilo teže igrati nego protiv Đokovića

Sport klub pre 2 dana
Kasper Rud je imao čast da igra finala Rolan Garosa protiv dvojice najboljih tenisera u istoriji. Protiv Rafaela Nadala je izgubio 2022, a protiv Novaka Đokovića godinu dana kasnije. Ni jednom nije uzeo set, s tim što je Špancu uzeo samo šest gemova, dok… »

Vesti dana »