Povezane vesti

Kirjos: Ne verujem da sam mogao više

Kirjos: Ne verujem da sam mogao više

Vesti online pre 24 dana
Karijera Nika Kirjosa mogla je da bude daleko uspešnija da je Australijanac uspeo da zaobiđe neke povrede i više se fokusira na sam tenis, ali uprkos svemu imao je neke sjajne uspehe poput finala Vimbldona 2022. godine. Taj meč ostaće upamćen po pobedi… »
Kirjos: Posle poraza od Novaka sam plakao – Nadal me se plašio

Kirjos: Posle poraza od Novaka sam plakao – Nadal me se plašio

Sputnik pre 24 dana
Karijera Nika Kirjosa mogla je da bude daleko uspešnija da je Australijanac uspeo da zaobiđe neke povrede i više se fokusira na sam tenis, ali uprkos svemu imao je neke sjajne uspehe poput finala Vimbldona 2022. godine. Taj meč ostaće upamćen po pobedi… »
"Novak ili Rafa? Protiv Đokovića je lakše igrati"

"Novak ili Rafa? Protiv Đokovića je lakše igrati"

B92 pre 24 dana
Norveški teniser Kasper Rud prisetio se susreta sa dvojicom najvećih igrača u istoriji kada je govorio o razlikama između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Rud je igrao finala Rolan Garosa protiv oba asa – 2022. godine izgubio je od Nadala, a godinu dana… »
Rud: Protiv Nadala je bilo teže igrati nego protiv Đokovića

Rud: Protiv Nadala je bilo teže igrati nego protiv Đokovića

Sport klub pre 24 dana
Kasper Rud je imao čast da igra finala Rolan Garosa protiv dvojice najboljih tenisera u istoriji. Protiv Rafaela Nadala je izgubio 2022, a protiv Novaka Đokovića godinu dana kasnije. Ni jednom nije uzeo set, s tim što je Špancu uzeo samo šest gemova, dok… »

Vesti dana »