Povezane vesti
"Niko mi nije bitan na estradi da me može povrediti" Marina Visković o ogovaranju koleginica, Novoj godini i vezi na daljinu
Kurir 07.12.2025
Marina Visković ističe da je u prethodnom periodu dosta radila, te da je sada zrela za odmor, a odmaraće i za doček Nove godine. Dotakla se novog dečka, ali i koleginica koje je ogovaraju. - Imala sam neke situacije kada je dolazilo do razlaza sa nekim… »
(Video) "Niko mi nije bitan na estradi da bi me mogao povrediti": Marina Visković o novom dečku, spomenula i koleginice koje…
Blic 07.12.2025
U vezi na daljinu, Marina ističe da njihova povezanost prevazilazi fizičku udaljenost. Ne opterećuje se mišljenjima koleginica i ne ulazi u konflikte Pevačica Marina Visković ističe da je u prethodnom periodu dosta radila, te da je sada zrela za odmor, a… »
Vesti dana »
(BLOG) Rasprava o Petrašinovićevim zakonima u Skupštini: "Predlog izmene izbornih zakona kozmetički"
N1 Info pre 1 satjoš 89 povezanih
Oglasili se predstavnici Srbije pred nastup na "Evroviziji": "Prija nam"
B92 pre 28 minutajoš 29 povezanih
„Uvek ima istu satnicu, najveću štetu pravi od 14 do 18 časova“ Evo šta donosi superćelija Meteorolog naveo koji delovi Srbije su večeras na udaru
Dnevnik pre 1 satjoš 43 povezane
Konstitutivne sednice skupština opština u Aranđelovcu i Bajinoj Bašti, izabrani predsednici lokalnog parlamenta
Blic pre 2 satajoš 22 povezane