Povezane vesti

"Niko mi nije bitan na estradi da me može povrediti" Marina Visković o ogovaranju koleginica, Novoj godini i vezi na daljinu

"Niko mi nije bitan na estradi da me može povrediti" Marina Visković o ogovaranju koleginica, Novoj godini i vezi na daljinu

Kurir pre 6 dana
Marina Visković ističe da je u prethodnom periodu dosta radila, te da je sada zrela za odmor, a odmaraće i za doček Nove godine. Dotakla se novog dečka, ali i koleginica koje je ogovaraju. - Imala sam neke situacije kada je dolazilo do razlaza sa nekim… »
(Video) "Niko mi nije bitan na estradi da bi me mogao povrediti": Marina Visković o novom dečku, spomenula i koleginice koje…

(Video) "Niko mi nije bitan na estradi da bi me mogao povrediti": Marina Visković o novom dečku, spomenula i koleginice koje…

Blic pre 6 dana
U vezi na daljinu, Marina ističe da njihova povezanost prevazilazi fizičku udaljenost. Ne opterećuje se mišljenjima koleginica i ne ulazi u konflikte Pevačica Marina Visković ističe da je u prethodnom periodu dosta radila, te da je sada zrela za odmor, a… »

Vesti dana »