Povezane vesti

„Tata, ja sam njega zvao na rođendan, što on mene nije?“ Aca (9) i Relja (5) su u kandžama siromaštva

„Tata, ja sam njega zvao na rođendan, što on mene nije?“ Aca (9) i Relja (5) su u kandžama siromaštva

Nova pre 24 sata
„Aleksandar mi se mnogo rastužio kad ga jedan drugar nije pozvao na rođendan, a onda je video da su slavili u piceriji. Pitao me je: „Tata, ja sam njega zvao, što on mene nije?” Bude krivo to detetu, ali šta da mu kažem? Nismo ni mi zvali uvek – prošle… »
„Tata, ja sam njega zvao na rođendan, što on mene nije?“: Tužna priča Ace i Relje koji žive u kandžama siromaštva

„Tata, ja sam njega zvao na rođendan, što on mene nije?“: Tužna priča Ace i Relje koji žive u kandžama siromaštva

Rešetka pre 1 dan
Braća Aleksandar (9) i Relja (5) iz sela Cer kod Preševa žive u kući koja prokišnjava, bez grejanja, a često su kako kaže njihov otac Stefan, i bez hrane. „Aleksandar mi se mnogo rastužio kad ga jedan drugar nije pozvao na rođendan, a onda je video da su… »
Aca (9) i Relja (5) žive u kandžama siromaštva - svakog dana očekuju da im plafon padne na glavu, i sa suzama otkrivaju…

Aca (9) i Relja (5) žive u kandžama siromaštva - svakog dana očekuju da im plafon padne na glavu, i sa suzama otkrivaju…

Blic pre 1 dan
Porodica Marković živi u teškim uslovima u udaljenom selu kod Preševa i blizu granice sa Severnom Makedonijom. Deca Aleksandar (9) i Relja (5) suočavaju se s otežanim društvenim i materijalnim okolnostima. "Aleksandar mi se mnogo rastužio kad ga jedan… »

Vesti dana »