Povezane vesti
Netanjahu: Neću da napustim politiku u zamenu za pomilovanje u procesu za korupciju
Euronews 07.12.2025
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da ne namerava da napusti politiku u zamenu za pomilovanje u suđenju za korupciju. "Veoma su zabrinuti za moju budućnost. Hoće da budu sigurni da, kako da kažem... Brinu o mojoj budućnosti", našalio… »
Natanjahu: Veoma su zabrinuti za moju budućnost
Politika 07.12.2025
Netanjahu ne namerava da napusti politiku u zamenu za pomilovanje. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da ne namerava da napusti politiku u zamenu za pomilovanje u suđenju za korupciju. "Veoma su zabrinuti za moju budućnost. Hoće da… »
Netanjahu pred sudom zbog korupcije, ali se ne povlači: Ne idem iz politike, ni za pomilovanje
B92 07.12.2025
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da ne namerava da napusti politiku u zamenu za pomilovanje u suđenju za korupciju. "Veoma su zabrinuti za moju budućnost. Hoće da budu sigurni da, kako da kažem... Brinu o mojoj budućnosti", našalio… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Broj povređenih na jugu Izraela porastao na 75; Kalibaf: Nebo Izraela je nezaštićeno, došlo je vreme za sprovođenje sledećih planova
RTV pre 24 satajoš 104 povezane
Amerika razmatra smanjenje napada na Iran, Vučić kaže da Srbija ima dovoljno rezervi nafte i gasa
BBC News pre 4 satijoš 41 povezana
Protest u Nišu: Ukoliko zaboravimo 16 žrtava u Novom Sadu, brojaćemo nove žrtve
Beta pre 5 satijoš 19 povezanih
Sezonu završavam kao najbolja Evropljanka! Ivana Španović zadovoljna: Nije loše biti šesti na svetu
Dnevnik pre 2 satajoš 20 povezanih