Povezane vesti
Netanjahu: Neću da napustim politiku u zamenu za pomilovanje u procesu za korupciju
Euronews pre 24 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da ne namerava da napusti politiku u zamenu za pomilovanje u suđenju za korupciju. "Veoma su zabrinuti za moju budućnost. Hoće da budu sigurni da, kako da kažem... Brinu o mojoj budućnosti", našalio… »
Natanjahu: Veoma su zabrinuti za moju budućnost
Politika pre 24 dana
Netanjahu ne namerava da napusti politiku u zamenu za pomilovanje. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da ne namerava da napusti politiku u zamenu za pomilovanje u suđenju za korupciju. "Veoma su zabrinuti za moju budućnost. Hoće da… »
Netanjahu pred sudom zbog korupcije, ali se ne povlači: Ne idem iz politike, ni za pomilovanje
B92 pre 24 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da ne namerava da napusti politiku u zamenu za pomilovanje u suđenju za korupciju. "Veoma su zabrinuti za moju budućnost. Hoće da budu sigurni da, kako da kažem... Brinu o mojoj budućnosti", našalio… »
Vesti dana »
Dva dečaka i devojčica rođeni u Beogradu u prvom minutu 2026. godine
Danas pre 2 satajoš 7 povezanih
Spektakularan doček Nove godine u Beogradu, veselo širom Srbije /video, foto/
Sputnik pre 1 satjoš 5 povezanih
Srećna Nova 2026. godina: Portal Telegraf.rs želi svojim čitaocima zdravlje, uspeh, ljubav, sreću i radost!
Telegraf pre 2 satajoš 4 povezane