Povezane vesti

Netanjahu: Neću da napustim politiku u zamenu za pomilovanje u procesu za korupciju

Netanjahu: Neću da napustim politiku u zamenu za pomilovanje u procesu za korupciju

Euronews pre 3 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da ne namerava da napusti politiku u zamenu za pomilovanje u suđenju za korupciju. "Veoma su zabrinuti za moju budućnost. Hoće da budu sigurni da, kako da kažem... Brinu o mojoj budućnosti", našalio… »
Natanjahu: Veoma su zabrinuti za moju budućnost

Natanjahu: Veoma su zabrinuti za moju budućnost

Politika pre 3 dana
Netanjahu ne namerava da napusti politiku u zamenu za pomilovanje. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da ne namerava da napusti politiku u zamenu za pomilovanje u suđenju za korupciju. "Veoma su zabrinuti za moju budućnost. Hoće da… »
Netanjahu pred sudom zbog korupcije, ali se ne povlači: Ne idem iz politike, ni za pomilovanje

Netanjahu pred sudom zbog korupcije, ali se ne povlači: Ne idem iz politike, ni za pomilovanje

B92 pre 3 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da ne namerava da napusti politiku u zamenu za pomilovanje u suđenju za korupciju. "Veoma su zabrinuti za moju budućnost. Hoće da budu sigurni da, kako da kažem... Brinu o mojoj budućnosti", našalio… »

Vesti dana »