Povezane vesti
Netanjahu: Neću da napustim politiku u zamenu za pomilovanje u procesu za korupciju
Euronews 07.12.2025
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da ne namerava da napusti politiku u zamenu za pomilovanje u suđenju za korupciju. "Veoma su zabrinuti za moju budućnost. Hoće da budu sigurni da, kako da kažem... Brinu o mojoj budućnosti", našalio… »
Natanjahu: Veoma su zabrinuti za moju budućnost
Politika 07.12.2025
Netanjahu ne namerava da napusti politiku u zamenu za pomilovanje. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da ne namerava da napusti politiku u zamenu za pomilovanje u suđenju za korupciju. "Veoma su zabrinuti za moju budućnost. Hoće da… »
Netanjahu pred sudom zbog korupcije, ali se ne povlači: Ne idem iz politike, ni za pomilovanje
B92 07.12.2025
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da ne namerava da napusti politiku u zamenu za pomilovanje u suđenju za korupciju. "Veoma su zabrinuti za moju budućnost. Hoće da budu sigurni da, kako da kažem... Brinu o mojoj budućnosti", našalio… »
Vesti dana »
„Paklena noć u Kijevu, brzina odluka i isporuka ključna“: Šef ukrajinske diplomatije zatražio hitnu pomoć u odbrani
Danas pre 1 satjoš 29 povezanih
Vrela afrička kupola "zaključava" Srbiju na 42°C: Meteorolog Ivan Ristić nam otkriva kada stiže vrhunac toplotnog talasa
Mondo pre 32 minutajoš 22 povezane
Kraljevo: Izbio požar u Centru za reciklažu i otkup otpada, gore gume
RTV pre 3 minutajoš 21 povezana
UEFA reagovala zbog poraza Infatnina i traži odgovornost: Ne možemo nastaviti sa tajnim planovima
Nova pre 38 minutajoš 29 povezanih
Broj poginulih migranta u španskoj enklavi u Maroku 67, desetine hiljada se vratile
Nedeljnik pre 13 minutajoš 14 povezanih