Povezane vesti

"Saznao sam od gazde da sam narkoman" Berancu preko noći blokirali platu i osudili ga zbog tuđe kazne u vožnji od 1.200 evra!…

"Saznao sam od gazde da sam narkoman" Berancu preko noći blokirali platu i osudili ga zbog tuđe kazne u vožnji od 1.200 evra!…

Blic pre 24 sata
Sud je presudio na osnovu lažnih podataka bez provere identiteta vozača M. R. je naknadno otkrio grešku i podneo krivičnu prijavu protiv policije i R. F. Zamislite da vam blokiraju deo plate jer ste navodno vozili pod uticajem kokaina, a vi za to saznate… »
Blokirali mu platu, a kad je čuo razlog umalo se srušio! Šok u Crnoj Gori, čovek van sebe: "Zamalo sam otkaz dobio! Pogodilo…

Blokirali mu platu, a kad je čuo razlog umalo se srušio! Šok u Crnoj Gori, čovek van sebe: "Zamalo sam otkaz dobio! Pogodilo…

Kurir pre 24 sata
Tek kad mu je blokirana trećina zarade, Beranac M. R. saznao je da je tobože vozio pod dejstvom kokaina i da ga je sud kaznio sa 1.200 evra. „Pogodilo me kao grom iz vedra neba, zamalo sam otkaz dobio, saznao sam od poslodavca da sam narkoman“, priča M… »
„Saznao sam od poslodavca da sam narkoman“: Beranac nevin plaća „kokainski ceh“

„Saznao sam od poslodavca da sam narkoman“: Beranac nevin plaća „kokainski ceh“

Nova pre 1 dan
Tek kad mu je blokirana trećina zarade, Beranac M. R. saznao je da je tobože vozio pod dejstvom kokaina i da ga je sud kaznio sa 1.200 evra, pišu "Vijesti". „Pogodilo me kao grom iz vedra neba, zamalo sam otkaz dobio, saznao sam od poslodavca da sam… »
Nevin plaća "kokainski ceh": "Saznao sam od poslodavca da sam narkoman"

Nevin plaća "kokainski ceh": "Saznao sam od poslodavca da sam narkoman"

N1 Info pre 1 dan
Tek kad mu je blokirana trećina zarade, Beranac M. R. saznao je da je tobože vozio pod dejstvom kokaina i da ga je sud kaznio sa 1.200 evra, pišu "Vijesti". "Pogodilo me kao grom iz vedra neba, zamalo sam otkaz dobio, saznao sam od poslodavca da sam… »

Vesti dana »