Povezane vesti

Već sam zažalila: Mirka se oglasila iz porodičnog doma FOTO

Već sam zažalila: Mirka se oglasila iz porodičnog doma FOTO

Story 07.12.2025
Mirka Vasiljević, koja je poslednjih meseci ponovo postala izuzetno aktivna na društvenim mrežama, još jednom je pokazala delić svoje svakodnevice i porodičnog života. Nakon burnog perioda kroz koji je prošla zbog privatnih dešavanja, glumica sve… »
"Zažalila sam", Mirka Vasiljević se oglasila kratkom porukom: Imala je plan, a zbog ćerki sve palo u vodu

"Zažalila sam", Mirka Vasiljević se oglasila kratkom porukom: Imala je plan, a zbog ćerki sve palo u vodu

Telegraf 07.12.2025
Mirka Vasiljević koristi svaki slobodan trenutak da provede sa svojim naslednicima a često na mrežama podeli i neki trenutak iz njihove kuće. Glumica je planirala da dan provede sređujući njihove igračke, međutim, kako su se one sve vreme igrale, plan… »
Haos i lom na sve strane: Isplivala šokantna fotografija iz doma Mirke Vasiljević, razbacane stvari svuda po podu! (foto)

Haos i lom na sve strane: Isplivala šokantna fotografija iz doma Mirke Vasiljević, razbacane stvari svuda po podu! (foto)

Alo 07.12.2025
Glumica se odmah požalila svojim pratiocima! Nije tajna da je glumica Mirka Vasiljević veoma vredna, a tako je bilo i danas. Mirka je na svom Instagramu otkrila kako provodi nedelju, a nered je ponovo nije izbegao. Instagram/vasiljevic_mirka Pogledaj… »
(Foto) Mirka Vasiljević zažalila: Imala plan za nedelju popodne, pa zbog ćerki sve palo u vodu - svuda joj po stanu razbacane…

(Foto) Mirka Vasiljević zažalila: Imala plan za nedelju popodne, pa zbog ćerki sve palo u vodu - svuda joj po stanu razbacane…

Blic 07.12.2025
Glumica je otkrila metode vaspitavanja četvoro dece, ističući balans između slobode i odgojne discipline. Mirka i Vujadin imaju četvoro dece. Mirka Vasiljević pokazala je kako izgleda nedelja u njenom porodičnom domu. Želela je da iskoristi slobodan dan… »

Vesti dana »