Povezane vesti

Već sam zažalila: Mirka se oglasila iz porodičnog doma FOTO

Već sam zažalila: Mirka se oglasila iz porodičnog doma FOTO

Story pre 22 sata
Mirka Vasiljević, koja je poslednjih meseci ponovo postala izuzetno aktivna na društvenim mrežama, još jednom je pokazala delić svoje svakodnevice i porodičnog života. Nakon burnog perioda kroz koji je prošla zbog privatnih dešavanja, glumica sve… »
"Zažalila sam", Mirka Vasiljević se oglasila kratkom porukom: Imala je plan, a zbog ćerki sve palo u vodu

"Zažalila sam", Mirka Vasiljević se oglasila kratkom porukom: Imala je plan, a zbog ćerki sve palo u vodu

Telegraf pre 21 sat
Mirka Vasiljević koristi svaki slobodan trenutak da provede sa svojim naslednicima a često na mrežama podeli i neki trenutak iz njihove kuće. Glumica je planirala da dan provede sređujući njihove igračke, međutim, kako su se one sve vreme igrale, plan… »
Haos i lom na sve strane: Isplivala šokantna fotografija iz doma Mirke Vasiljević, razbacane stvari svuda po podu! (foto)

Haos i lom na sve strane: Isplivala šokantna fotografija iz doma Mirke Vasiljević, razbacane stvari svuda po podu! (foto)

Alo pre 22 sata
Glumica se odmah požalila svojim pratiocima! Nije tajna da je glumica Mirka Vasiljević veoma vredna, a tako je bilo i danas. Mirka je na svom Instagramu otkrila kako provodi nedelju, a nered je ponovo nije izbegao. Instagram/vasiljevic_mirka Pogledaj… »
(Foto) Mirka Vasiljević zažalila: Imala plan za nedelju popodne, pa zbog ćerki sve palo u vodu - svuda joj po stanu razbacane…

(Foto) Mirka Vasiljević zažalila: Imala plan za nedelju popodne, pa zbog ćerki sve palo u vodu - svuda joj po stanu razbacane…

Blic pre 1 dan
Glumica je otkrila metode vaspitavanja četvoro dece, ističući balans između slobode i odgojne discipline. Mirka i Vujadin imaju četvoro dece. Mirka Vasiljević pokazala je kako izgleda nedelja u njenom porodičnom domu. Želela je da iskoristi slobodan dan… »

Vesti dana »