Povezane vesti

"Na njenoj sam strani" Naša pevačica promenila ploču, nakon silnih prozivki podržala Milicu Pavlović!

"Na njenoj sam strani" Naša pevačica promenila ploču, nakon silnih prozivki podržala Milicu Pavlović!

Alo pre 2 dana
Odlučila da uspostavi primirje! Domaći mediji danas su uhvatili Vesnu Đogani i njenog supruga Đoleta Đoganija na aerodromu. Vesna se ovom prilikom dotakla Slađe Delibašić i Anabele Atijas, koje su nedavno pozirale zajedno. - Baš mi je drago. Đole i ja… »
"Svi je nešto napadaju, nije fer, preterali su" Vesna Đogani sad brani Milicu Pavlović, promenila ploču: "Koga ne gotivim sa…

"Svi je nešto napadaju, nije fer, preterali su" Vesna Đogani sad brani Milicu Pavlović, promenila ploču: "Koga ne gotivim sa…

Blic pre 2 dana
Naglasila je da je uvek otvorena za saradnju sa onima koji su pomogli njenoj karijeri. Izjavila je podršku Milici Pavlović povodom kritika koje je ona doživela. Pevačicu Vesnu Đogani i njenog supruga Đoleta Đoganija uhvatili smo danas na aerodromu u… »
"Nije fer, svi su se obrušili na nju" Vesna stala u odbranu Milice Pavlović, priznala koga na estradi ne gotivi

"Nije fer, svi su se obrušili na nju" Vesna stala u odbranu Milice Pavlović, priznala koga na estradi ne gotivi

Telegraf pre 2 dana
Pevačicu Vesnu Đogani i njenog supruga Đoleta Đoganije uhvatili smo danas na serodromu u Breogradu. vesna je na sebi imala atraktivnu bordo zimsku jaknu, a kao i uvek je bila nasmejana i raspoložena, te je zastala i na kratko popričala o poslu i… »

Vesti dana »