Povezane vesti
"Na njenoj sam strani" Naša pevačica promenila ploču, nakon silnih prozivki podržala Milicu Pavlović!
Alo pre 2 dana
Odlučila da uspostavi primirje! Domaći mediji danas su uhvatili Vesnu Đogani i njenog supruga Đoleta Đoganija na aerodromu. Vesna se ovom prilikom dotakla Slađe Delibašić i Anabele Atijas, koje su nedavno pozirale zajedno. - Baš mi je drago. Đole i ja… »
"Svi je nešto napadaju, nije fer, preterali su" Vesna Đogani sad brani Milicu Pavlović, promenila ploču: "Koga ne gotivim sa…
Blic pre 2 dana
Naglasila je da je uvek otvorena za saradnju sa onima koji su pomogli njenoj karijeri. Izjavila je podršku Milici Pavlović povodom kritika koje je ona doživela. Pevačicu Vesnu Đogani i njenog supruga Đoleta Đoganija uhvatili smo danas na aerodromu u… »
"Nije fer, svi su se obrušili na nju" Vesna stala u odbranu Milice Pavlović, priznala koga na estradi ne gotivi
Telegraf pre 2 dana
Pevačicu Vesnu Đogani i njenog supruga Đoleta Đoganije uhvatili smo danas na serodromu u Breogradu. vesna je na sebi imala atraktivnu bordo zimsku jaknu, a kao i uvek je bila nasmejana i raspoložena, te je zastala i na kratko popričala o poslu i… »
Vesti dana »
"Za postupak legalizacije prijavljeno više od 45.000 objekata" Sofronijević: Vrlo je jednostavna procedura
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Studenti Pravnog fakulteta obeležavaju godinu dana od početka blokade ovog fakulteta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Pijan udarao sestru u glavu, pa nasrnuo na oca: Užas u Obrenovcu, muškarac (29) uhapšen zbog porodičnog nasilja
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Tramp navodno Zelenskom dao rok od nekoliko dana za odgovor na američki mirovni plan
Danas pre 3 satajoš 1 povezana