Povezane vesti
"Istru ne doživljam kao Hrvatsku!" Folkerka kupila kuću na primorju, a na pomen Jane Todorović se brecnula, evo zašto ne želi…
Kurir pre 21 sat
Pevačica Stoja Novaković uhvaćena je danas na beogradskom aerodromu. Pevačica, koja živi daleko od očiju javnosti, posebno je ponosna na svoju nekretninu u Istri, te se osvrnula na svoje koleginice. - Pokušavam uvek da budem drugačija, ali me vi novinari… »
"Ja njoj da se javim?!" Stoja se brecnula na pomen Jane Todorović, otkrila zašto ne želi da joj se obrati!
Alo pre 23 sata
Njihov rat i dalje traje?! Popularna pevačica Stoja Novaković uhvaćena je danas na beogradskom aerodromu. Stoja je popričala na kratko sa medijima, te se osvrnula na svoje koleginice. - Pokušavam uvek da budem drugačija, ali me vi novinari uvek… »
Stoja otkrila zbog čega ne gostuje kod Cece u emisiji: pomenula Janu i njihov medijski rat "Njoj da se javim?"
Telegraf pre 24 sata
Poznata pevačica Stoja Novaković pojavila se danas na beogradskom aerodromu, na koji je došla nakon nastupa. Dotakla se mnogih tema koje intrigiraju javnost, pa se osvrnula i na koleginice. - Ja pokušavam uvek da budem drugačija, ali me vi novinari uvek… »
"Istru ne doživljavam kao hrvatsku" Stoja o kući na primorju, povlačenju iz javnosti i dugogodišnjem ratu sa Janom: "Ja njoj…
Blic pre 1 dan
Osvrnula se na svoje interakcije sa koleginicama, negirajući kontakt sa Janom Todorović. Objasnila je izostanak učešća u emisijama, preferirajući samo lične i opuštene aktivnosti. Poznata pevačica Stoja Novaković pojavila se danas na beogradskom… »
Vesti dana »
Odloženo suđenje studentima iz Niša uhapšenim nakon Vidovdanskog protesta
Južne vesti pre 4 satijoš 29 povezanih
Počela prijava nelegalnih objekata, do 13 časova stiglo više od 7.000 prijava
RTV pre 10 minutajoš 123 povezane
Održan sastanak Zelenskog sa evropskim liderima o mirovnom planu za Ukrajinu
Beta pre 1 satjoš 75 povezanih