Povezane vesti

Pevač otkrio dosad nepoznate detalje razgovora iza kulisa: Rečenica Saše Popovića promenila mu je tok karijere

Pevač otkrio dosad nepoznate detalje razgovora iza kulisa: Rečenica Saše Popovića promenila mu je tok karijere

Mondo pre 18 sati
Pevač Adil Maksutović prisetio se velikog uspeha na Grandovom festivalu gde je 2012. godine predstavio pesmu "Laku noć" i oduševio i publiku i žiri. Progovorio je o razgovorima sa pokojnim estradnim magom i nekadašnjim direktorom Granda Sašom Popovićem… »
"Saša Popović je bio u pravu, neverovatno" Pevač otkrio dosad nepoznate detalje razgovora iza kulisa: Nisam hteo to što je…

"Saša Popović je bio u pravu, neverovatno" Pevač otkrio dosad nepoznate detalje razgovora iza kulisa: Nisam hteo to što je…

Kurir pre 20 sati
Pevač Adil Maksutović prisetio se velikog uspeha na Grandovom festivalu gde je 2012. godine predstavio pesmu "Laku noć" i oduševio i publiku i žiri. Progovorio je o razgovorima sa pokojnim estradnim magom i nkadašnjim direktorom Granda Sašom Popovićem… »
"Saša Popović je bio u pravu, neverovatno" Adil otkrio dosad nepoznate detalje: "Nisam hteo to što je tražio od mene"

"Saša Popović je bio u pravu, neverovatno" Adil otkrio dosad nepoznate detalje: "Nisam hteo to što je tražio od mene"

Blic pre 20 sati
Adilova karijera doživela je značajan uspon kroz ove prekretnice. Saša Popović prepoznao je potencijal pesme i podržao Adila u prijavi. Folker Adil Maksutović prisetio se svog velikog uspeha na Grandovom festivalu, gde je 2012. godine predstavio čuvenu… »
"Nikad neću zaboraviti šta je rekao" Pevač otkrio dosad nepoznate detalje o Saši Popoviću i Grandu!

"Nikad neću zaboraviti šta je rekao" Pevač otkrio dosad nepoznate detalje o Saši Popoviću i Grandu!

Alo pre 20 sati
Otkrio kakav je Popović bio muzički genije! Folker Adil Maksutović prisetio se svog velikog uspeha na Grandovom festivalu 2012. godine. Adil je tada predstavio svoju pesmu "Laku noć" i oduševio publiku i žiri. Takođe, otkrio je niz nepoznatih detalja o… »
"Bio je u pravu", pevač otkrio do sada nepoznate detalje o Saši Popoviću: "Nisam hteo to što je tražio od mene"

"Bio je u pravu", pevač otkrio do sada nepoznate detalje o Saši Popoviću: "Nisam hteo to što je tražio od mene"

Telegraf pre 19 sati
Folker Adil Maksutović prisetio se svog velikog uspeha na Grandovom festivalu, gde je 2012. godine predstavio čuvenu pesmu "Laku noć" i oduševio i publiku i žiri. Progovorio je o razgovorima sa pokojnim Sašom Popovićem, te otkrio niz dosad nepoznatih… »

Vesti dana »