Povezane vesti
"Bio sam vozač našeg političara, imao sam platu 55.000 dinara" Naš folker posle svirke morao da ide na drugi posao: "On mi…
Kurir pre 15 sati
Roki Begović, danas je jedan od najtraženijih pevača u narodnoj muzici. U jednoj emisiji prvi put je otvoreno govorio o svom usponu od automehaničara i vozača u Ministarstvu ekonomije, do pevača koji danas puni sale na raznim veseljima. Radosava Rokija… »
ISPOVEST „Bio sam vozač ministra, dogurao sam do plate od 55.000 dinara“: Folker koji je nedavno krunisan prvi put otkriva sve…
Nova pre 17 sati
U novoj epizodi emisije „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, svoju životnu priču otkriva čovek koga narod već godinama zove kraljem narodne muzike — iako on ističe da je za takvu titulu još mlad. Roki Begović, pevač koji je svoj put gradio… »
„Kriminalci slušaju Nućija i Vojaža jer žele da budu u trendu“: Folk pevač o devedesetima i podzemlju
Nova pre 19 sati
Večeras u 20 časova pratite novu epizodu emisije „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, koja se emituje na Jutjub kanalu Nova.rs, a u kojoj će po prvi put javno svoju životnu priču otkriti Radoslav Roki Begović. Roki Begović važi za jednog od… »
Vesti dana »
Počela legalizacija objekata u Srbiji: Pogledajte kakva je procedura, šta vam treba od papira i koliko će vas sve koštati
Nova pre 5 minutajoš 36 povezanih
Vučić: Razmotreno više scenarija za zaštitu interesa zemlje, građana i privrede
RTK pre 40 minutajoš 40 povezanih
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objekata
Moj Novi Sad pre 35 minutajoš 51 povezana
Zelenski: Ukrajina, Rusija i SAD nemaju jedinstven stav o Donbasu
Politika pre 30 minutajoš 42 povezane
Tajland i Kambodža na ivici rata: Najmanje četvoro mrtvih, u toku evakuacije, civili beže pred artiljerijom
Nova pre 1 satjoš 35 povezanih