Povezane vesti
"Bio sam vozač našeg političara, imao sam platu 55.000 dinara" Naš folker posle svirke morao da ide na drugi posao: "On mi…
Kurir 07.12.2025
Roki Begović, danas je jedan od najtraženijih pevača u narodnoj muzici. U jednoj emisiji prvi put je otvoreno govorio o svom usponu od automehaničara i vozača u Ministarstvu ekonomije, do pevača koji danas puni sale na raznim veseljima. Radosava Rokija… »
ISPOVEST „Bio sam vozač ministra, dogurao sam do plate od 55.000 dinara“: Folker koji je nedavno krunisan prvi put otkriva sve…
Nova 07.12.2025
U novoj epizodi emisije „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, svoju životnu priču otkriva čovek koga narod već godinama zove kraljem narodne muzike — iako on ističe da je za takvu titulu još mlad. Roki Begović, pevač koji je svoj put gradio… »
„Kriminalci slušaju Nućija i Vojaža jer žele da budu u trendu“: Folk pevač o devedesetima i podzemlju
Nova 07.12.2025
Večeras u 20 časova pratite novu epizodu emisije „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, koja se emituje na Jutjub kanalu Nova.rs, a u kojoj će po prvi put javno svoju životnu priču otkriti Radoslav Roki Begović. Roki Begović važi za jednog od… »
Vesti dana »
Vlada Srbije: Obavezna provera usklađenosti sa pravnim tekovinama EU pre usvajanja zakona
Beta pre 2 satajoš 44 povezane
Zasad nema podataka o šteti ili povredama od jakog zemljotresa kod Japana
Beta pre 46 minutajoš 31 povezana
Si uputio poziv da se obezbedi normalan prolazak brodova kroz Ormuski moreuz
RTV pre 56 minutajoš 60 povezanih
Vučić: Datum raspisivanja izbora biće poznat do Đurđevdana, ili koji dan posle
Beta pre 26 minutajoš 21 povezana
Kiša, pljuskovi i grmljavina: Kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje
NIN pre 4 satijoš 27 povezanih