Povezane vesti

"Bio sam vozač našeg političara, imao sam platu 55.000 dinara" Naš folker posle svirke morao da ide na drugi posao: "On mi…

"Bio sam vozač našeg političara, imao sam platu 55.000 dinara" Naš folker posle svirke morao da ide na drugi posao: "On mi…

Kurir pre 15 sati
Roki Begović, danas je jedan od najtraženijih pevača u narodnoj muzici. U jednoj emisiji prvi put je otvoreno govorio o svom usponu od automehaničara i vozača u Ministarstvu ekonomije, do pevača koji danas puni sale na raznim veseljima. Radosava Rokija… »
ISPOVEST „Bio sam vozač ministra, dogurao sam do plate od 55.000 dinara“: Folker koji je nedavno krunisan prvi put otkriva sve…

ISPOVEST „Bio sam vozač ministra, dogurao sam do plate od 55.000 dinara“: Folker koji je nedavno krunisan prvi put otkriva sve…

Nova pre 17 sati
U novoj epizodi emisije „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, svoju životnu priču otkriva čovek koga narod već godinama zove kraljem narodne muzike — iako on ističe da je za takvu titulu još mlad. Roki Begović, pevač koji je svoj put gradio… »
„Kriminalci slušaju Nućija i Vojaža jer žele da budu u trendu“: Folk pevač o devedesetima i podzemlju

„Kriminalci slušaju Nućija i Vojaža jer žele da budu u trendu“: Folk pevač o devedesetima i podzemlju

Nova pre 19 sati
Večeras u 20 časova pratite novu epizodu emisije „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, koja se emituje na Jutjub kanalu Nova.rs, a u kojoj će po prvi put javno svoju životnu priču otkriti Radoslav Roki Begović. Roki Begović važi za jednog od… »

Vesti dana »