Povezane vesti
"Uzeo mi je 300 € da gostujem kod Cece": Zvezda Granda podelila sve dokaze o prevari, oglasila se i Ražnatovićeva
Mondo pre 22 dana
Sabrina je, kako kaže, uplatila 300 evra kako bi mogla da se promoviše u emisiji koju vodi Ceca Ražnatović . Nju publika pamti iz muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a sada kaže da su još mnoge pevačice u usponu prošle isto. "Ja sam bila kod kuće, meni je… »
Uzeo mi je 300 evra da gostujem u "Ceca Show" Sabrina iz "Zvezda Granda" podelila sve dokaze o prevari lažnog producenta…
Blic pre 22 dana
Ističe da želi upozoriti druge mlade talente na ovakve postupke kako bi se zaštitili od potencijalnih prevara. Ovim povodom se oglasila i Ceca Ražnatović Zvezda Granda Sabrina Bibin odlučila je da progovori o prevari koja joj se dogodila sa izvesnim… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 32 povezane
Prvi fer izbori na ulicama Srbije: Studenti za Danas otkrivaju kako je prošla akcija prikupljanja potpisa
Danas pre 4 satijoš 53 povezane
Uklonjeni šatori, postavljen "Novogodišnji bazar" ispred Narodne skupštine
RTS pre 1 satjoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 75 povezanih
"Ovaj čovek će pomoći Zvezdi da osvoji Evroligu": Željko Drčelić iznenadio sve, izveo Džoela Bolomboja na binu
Mondo pre 24 minutajoš 28 povezanih