Povezane vesti

„Partizan traži trenera, (još) nema dogovor sa Bizlijem“

„Partizan traži trenera, (još) nema dogovor sa Bizlijem“

Sport klub pre 1 dan
Italijanski košarkaški insajder Andrea Kalconi tvrdi da je Partizan vodio razgovore sa Malikom Bizlijem oko njegovog dolaska među crno-bele, ali da dogovor još nije postignut. Partizan je aktivan na tržištu i traži pojačanja, ali takođe se bavi i… »
Ocokoljić: Srećan sam zbog pobede, ne znam kada će doći novi trener

Ocokoljić: Srećan sam zbog pobede, ne znam kada će doći novi trener

RTS pre 11 sati
Privremeni trener Partizana Mirko Ocokolić izjavio je nakon pobede protiv Kluža u ABA ligi da je ponosan na igrače i zadovoljan reakcijom tima posle lošeg početka meča. Košarkaši Partizana pobedili su u gostima ekipu Kluža 92:85 u utakmici 9. kola… »
Ocokoljić: "Uživam da radim sa ovim igračima"

Ocokoljić: "Uživam da radim sa ovim igračima"

Sportske.net pre 12 sati
Košarkaši Partizana savladali su večeras Kluža na gostovanju rezultatom 92:85 u devetom kolu A grupe AdmiralBet ABA lige. Privremeni trener crno-belih Mirko Ocokoljić je tako upisao i drugi trijumf na klupi Partizana posle odlaska Željka Obradovića… »
„Tražio sam pravu petorku“: Ocokoljić govorio o utakmici, ali i o svom položaju na klupi Partizana!

„Tražio sam pravu petorku“: Ocokoljić govorio o utakmici, ali i o svom položaju na klupi Partizana!

Hot sport pre 12 sati
Pohvalio igrače! Partizan je savladao Kluž u gostima u okviru 9. kola ABA lige. Posle pobede, privremeni trener crno-belih Mirko Ocokoljić pohvalio je igrače svog tima. – Srećan sam sa pobedom, zbog igrača, zbog kluba. Nismo počeli utakmicu kako smo… »
Ocokoljić zadovoljan pobedom Partizana protiv Kluža: Pokazali smo reakciju, ne znam kad stiže novi trener

Ocokoljić zadovoljan pobedom Partizana protiv Kluža: Pokazali smo reakciju, ne znam kad stiže novi trener

Euronews pre 11 sati
Privremeni trener košarkaša Partizan Mirko Ocokoljić izrazio je zadovoljstvo i sreću zbog trijumfa svoje ekipe nad Klužom u ABA ligi, rezultatom 92:85. "Zadovoljan sam i srećan zbog pobede, kako zbog igrača, tako i zbog navijača i kluba. Nismo dobro… »
Ocokoljić nakon trijumfa u Rumuniji: Uživam da radim sa ovim igračima...

Ocokoljić nakon trijumfa u Rumuniji: Uživam da radim sa ovim igračima...

Kurir pre 12 sati
Košarkaši Partizana savladali su Kluž na gostovanju rezultatom 85:92 u utakmici 9. kola ABA lige. Partizan je zabeležio i sedmu pobedu iz osam mečeva, a Kluž upisao i treći poraz. Partizan je tako zabeležio i drugu pobedu pod vođstvom privremenog trenera… »
"Uživam da radim sa ovim igračima": Mirko Ocokoljić se oglasio posle druge pobede na klupi Partizana

"Uživam da radim sa ovim igračima": Mirko Ocokoljić se oglasio posle druge pobede na klupi Partizana

Večernje novosti pre 12 sati
PARTIZAN je ostvario još jednu pobedu u ABA ligi. Crno-beli su bili bolji od Kluža (85:92), a posle utakmice se oglasio trener Beograđana Mirko Ocokoljić. FOTO: N. Skenderija Njemu je ovo bio drugi meč koji vodi kao strateg aktuelnog šampiona regionalnog… »
Ocokoljić: Uživam da radim sa ovim igračima

Ocokoljić: Uživam da radim sa ovim igračima

Politika pre 12 sati
Crno-beli su bili bolji od Kluža 85:92. Partizan je ostvario još jednu pobedu u ABA ligi. Crno-beli su bili bolji od Kluža (85:92), a posle utakmice se oglasio trener Beograđana Mirko Ocokoljić. Njemu je ovo bio drugi meč koji vodi kao strateg aktuelnog… »
Poznat razlog: Evo zašto Osetkovski ne igra i posle Željkovog odlaska!

Poznat razlog: Evo zašto Osetkovski ne igra i posle Željkovog odlaska!

Hot sport pre 13 sati
Nije u pitanju povreda! Dilan Osetkovski ponovo je izostao iz rotacije Partizana. Nakon što protiv Bajerna u Evroligi nije odigrao ni minut, njegovo ime se nije našlo ni u sastavu za duel sa Klužom, što je odmah podiglo pitanje među navijačima šta se… »
Očokoljić posle Kluža poručio: "Svi znaju da će novi trener verovatno doći... Ne znam kada, ne znam ni ko"

Očokoljić posle Kluža poručio: "Svi znaju da će novi trener verovatno doći... Ne znam kada, ne znam ni ko"

Telegraf pre 12 sati
Košarkaši Partizana su slavili protiv Kluža sa 92:85 u novom meču ABA lige, gde su upisali i šestu pobedu u ovom takmičenju. Crno-beli su tako došli do drugog mesta, pošto Dubai još nema poraz. Posle meča Kluža i Partizana, održao je konferenciju i Mirko… »
Iznenađenje u sastavu Partizana: Očokoljić najavio Osetkovskog, Nemac nije ni u protokolu

Iznenađenje u sastavu Partizana: Očokoljić najavio Osetkovskog, Nemac nije ni u protokolu

Telegraf pre 14 sati
Košarkaši Partizana u ovim trenucima igraju utakmicu u ABA ligi protiv Kluža, a veliko iznenađenje je izostanak Dilana Osetkovskog iz protokola. Nemački krilni košarkaš nije dobio ni minut protiv Bajerna, presedeo je čitavu utakmicu na klupi, a na… »

Vesti dana »