Повезане вести

„Партизан тражи тренера, (још) нема договор са Бизлијем“

„Партизан тражи тренера, (још) нема договор са Бизлијем“

Спорт клуб 07.12.2025
Италијански кошаркашки инсајдер Андреа Калцони тврди да је Партизан водио разговоре са Маликом Бизлијем око његовог доласка међу црно-беле, али да договор још није постигнут. Партизан је активан на тржишту и тражи појачања, али… »
Оцокољић: Срећан сам због победе, не знам када ће доћи нови тренер

Оцокољић: Срећан сам због победе, не знам када ће доћи нови тренер

РТС 07.12.2025
Привремени тренер Партизана Мирко Оцоколић изјавио је након победе против Клужа у АБА лиги да је поносан на играче и задовољан реакцијом тима после лошег почетка меча. Кошаркаши Партизана победили су у гостима екипу Клужа 92:85… »
Оцокољић: "Уживам да радим са овим играчима"

Оцокољић: "Уживам да радим са овим играчима"

Спортске.нет 07.12.2025
Кошаркаши Партизана савладали су вечерас Клужа на гостовању резултатом 92:85 у деветом колу А групе АдмиралБет АБА лиге. Привремени тренер црно-белих Мирко Оцокољић је тако уписао и други тријумф на клупи Партизана после… »
„Тражио сам праву петорку“: Оцокољић говорио о утакмици, али и о свом положају на клупи Партизана!

„Тражио сам праву петорку“: Оцокољић говорио о утакмици, али и о свом положају на клупи Партизана!

Хот спорт 07.12.2025
Похвалио играче! Партизан је савладао Клуж у гостима у оквиру 9. кола АБА лиге. После победе, привремени тренер црно-белих Мирко Оцокољић похвалио је играче свог тима. – Срећан сам са победом, због играча, због клуба. Нисмо… »
Оцокољић задовољан победом Партизана против Клужа: Показали смо реакцију, не знам кад стиже нови тренер

Оцокољић задовољан победом Партизана против Клужа: Показали смо реакцију, не знам кад стиже нови тренер

Еуроневс 07.12.2025
Привремени тренер кошаркаша Партизан Мирко Оцокољић изразио је задовољство и срећу због тријумфа своје екипе над Клужом у АБА лиги, резултатом 92:85. "Задовољан сам и срећан због победе, како због играча, тако и због навијача… »
Оцокољић након тријумфа у Румунији: Уживам да радим са овим играчима...

Оцокољић након тријумфа у Румунији: Уживам да радим са овим играчима...

Курир 07.12.2025
Кошаркаши Партизана савладали су Клуж на гостовању резултатом 85:92 у утакмици 9. кола АБА лиге. Партизан је забележио и седму победу из осам мечева, а Клуж уписао и трећи пораз. Партизан је тако забележио и другу победу под… »
"Уживам да радим са овим играчима": Мирко Оцокољић се огласио после друге победе на клупи Партизана

"Уживам да радим са овим играчима": Мирко Оцокољић се огласио после друге победе на клупи Партизана

Вечерње новости 07.12.2025
ПАРТИЗАН је остварио још једну победу у АБА лиги. Црно-бели су били бољи од Клужа (85:92), а после утакмице се огласио тренер Београђана Мирко Оцокољић. ФОТО: Н. Скендерија Њему је ово био други меч који води као стратег… »
Оцокољић: Уживам да радим са овим играчима

Оцокољић: Уживам да радим са овим играчима

Политика 07.12.2025
Црно-бели су били бољи од Клужа 85:92. Партизан је остварио још једну победу у АБА лиги. Црно-бели су били бољи од Клужа (85:92), а после утакмице се огласио тренер Београђана Мирко Оцокољић. Њему је ово био други меч који… »
Познат разлог: Ево зашто Осетковски не игра и после Жељковог одласка!

Познат разлог: Ево зашто Осетковски не игра и после Жељковог одласка!

Хот спорт 07.12.2025
Није у питању повреда! Дилан Осетковски поново је изостао из ротације Партизана. Након што против Бајерна у Евролиги није одиграо ни минут, његово име се није нашло ни у саставу за дуел са Клужом, што је одмах подигло питање… »
Очокољић после Клужа поручио: "Сви знају да ће нови тренер вероватно доћи... Не знам када, не знам ни ко"

Очокољић после Клужа поручио: "Сви знају да ће нови тренер вероватно доћи... Не знам када, не знам ни ко"

Телеграф 07.12.2025
Кошаркаши Партизана су славили против Клужа са 92:85 у новом мечу АБА лиге, где су уписали и шесту победу у овом такмичењу. Црно-бели су тако дошли до другог места, пошто Дубаи још нема пораз. После меча Клужа и Партизана… »
Изненађење у саставу Партизана: Очокољић најавио Осетковског, Немац није ни у протоколу

Изненађење у саставу Партизана: Очокољић најавио Осетковског, Немац није ни у протоколу

Телеграф 07.12.2025
Кошаркаши Партизана у овим тренуцима играју утакмицу у АБА лиги против Клужа, а велико изненађење је изостанак Дилана Осетковског из протокола. Немачки крилни кошаркаш није добио ни минут против Бајерна, преседео је читаву… »

Вести дана »