Povezane vesti
„Partizan traži trenera, (još) nema dogovor sa Bizlijem“
Sport klub pre 22 dana
Italijanski košarkaški insajder Andrea Kalconi tvrdi da je Partizan vodio razgovore sa Malikom Bizlijem oko njegovog dolaska među crno-bele, ali da dogovor još nije postignut. Partizan je aktivan na tržištu i traži pojačanja, ali takođe se bavi i… »
Ocokoljić: Srećan sam zbog pobede, ne znam kada će doći novi trener
RTS pre 21 dana
Privremeni trener Partizana Mirko Ocokolić izjavio je nakon pobede protiv Kluža u ABA ligi da je ponosan na igrače i zadovoljan reakcijom tima posle lošeg početka meča. Košarkaši Partizana pobedili su u gostima ekipu Kluža 92:85 u utakmici 9. kola… »
Ocokoljić: "Uživam da radim sa ovim igračima"
Sportske.net pre 21 dana
Košarkaši Partizana savladali su večeras Kluža na gostovanju rezultatom 92:85 u devetom kolu A grupe AdmiralBet ABA lige. Privremeni trener crno-belih Mirko Ocokoljić je tako upisao i drugi trijumf na klupi Partizana posle odlaska Željka Obradovića… »
„Tražio sam pravu petorku“: Ocokoljić govorio o utakmici, ali i o svom položaju na klupi Partizana!
Hot sport pre 21 dana
Pohvalio igrače! Partizan je savladao Kluž u gostima u okviru 9. kola ABA lige. Posle pobede, privremeni trener crno-belih Mirko Ocokoljić pohvalio je igrače svog tima. – Srećan sam sa pobedom, zbog igrača, zbog kluba. Nismo počeli utakmicu kako smo… »
Ocokoljić zadovoljan pobedom Partizana protiv Kluža: Pokazali smo reakciju, ne znam kad stiže novi trener
Euronews pre 21 dana
Privremeni trener košarkaša Partizan Mirko Ocokoljić izrazio je zadovoljstvo i sreću zbog trijumfa svoje ekipe nad Klužom u ABA ligi, rezultatom 92:85. "Zadovoljan sam i srećan zbog pobede, kako zbog igrača, tako i zbog navijača i kluba. Nismo dobro… »
Ocokoljić nakon trijumfa u Rumuniji: Uživam da radim sa ovim igračima...
Kurir pre 21 dana
Košarkaši Partizana savladali su Kluž na gostovanju rezultatom 85:92 u utakmici 9. kola ABA lige. Partizan je zabeležio i sedmu pobedu iz osam mečeva, a Kluž upisao i treći poraz. Partizan je tako zabeležio i drugu pobedu pod vođstvom privremenog trenera… »
"Uživam da radim sa ovim igračima": Mirko Ocokoljić se oglasio posle druge pobede na klupi Partizana
Večernje novosti pre 21 dana
PARTIZAN je ostvario još jednu pobedu u ABA ligi. Crno-beli su bili bolji od Kluža (85:92), a posle utakmice se oglasio trener Beograđana Mirko Ocokoljić. FOTO: N. Skenderija Njemu je ovo bio drugi meč koji vodi kao strateg aktuelnog šampiona regionalnog… »
Ocokoljić: Uživam da radim sa ovim igračima
Politika pre 21 dana
Crno-beli su bili bolji od Kluža 85:92. Partizan je ostvario još jednu pobedu u ABA ligi. Crno-beli su bili bolji od Kluža (85:92), a posle utakmice se oglasio trener Beograđana Mirko Ocokoljić. Njemu je ovo bio drugi meč koji vodi kao strateg aktuelnog… »
Poznat razlog: Evo zašto Osetkovski ne igra i posle Željkovog odlaska!
Hot sport pre 21 dana
Nije u pitanju povreda! Dilan Osetkovski ponovo je izostao iz rotacije Partizana. Nakon što protiv Bajerna u Evroligi nije odigrao ni minut, njegovo ime se nije našlo ni u sastavu za duel sa Klužom, što je odmah podiglo pitanje među navijačima šta se… »
Očokoljić posle Kluža poručio: "Svi znaju da će novi trener verovatno doći... Ne znam kada, ne znam ni ko"
Telegraf pre 21 dana
Košarkaši Partizana su slavili protiv Kluža sa 92:85 u novom meču ABA lige, gde su upisali i šestu pobedu u ovom takmičenju. Crno-beli su tako došli do drugog mesta, pošto Dubai još nema poraz. Posle meča Kluža i Partizana, održao je konferenciju i Mirko… »
Iznenađenje u sastavu Partizana: Očokoljić najavio Osetkovskog, Nemac nije ni u protokolu
Telegraf pre 21 dana
Košarkaši Partizana u ovim trenucima igraju utakmicu u ABA ligi protiv Kluža, a veliko iznenađenje je izostanak Dilana Osetkovskog iz protokola. Nemački krilni košarkaš nije dobio ni minut protiv Bajerna, presedeo je čitavu utakmicu na klupi, a na… »
Vesti dana »
RHMZ izbacio prognozu za novogodišnju nedelju i ne planirajte ništa dok je ne vidite
Nova pre 22 minutajoš 26 povezanih
Marsenić (Novi DSS): Vučić u Ćacilend ulazi kao na privatnu žurku, ostali građani ne
Serbian News Media pre 2 minutajoš 21 povezana
Trump hvali Zelenskog iako u razgovorima nije bilo većeg pomaka
Bloomberg Adria pre 47 minutajoš 30 povezanih
Maksimalan učinak Srpske liste, Samoopredeljenje dobilo sedam mandata više
RTV pre 1 satjoš 23 povezane