Povezane vesti
Voditelj Boban Spasojević pre dve godine saznao da ima leukemiju: Ovo su bili simptomi "Zbog bola u..."
Telegraf pre 18 sati
Boban Spasojević, nekadašnji voditelj Pinka, otkrio je da dve godine vodi borbu sa leukemijom. Bolest je potpuno promenila život voditelju nakon što mu je jedne noći pre dve godine saopštena dijagnoza. On je na društvenim mrežama podelio fotografiju sa… »
Bivši voditelj Pinka bori se za život: "Saznao sam da imam leukemiju", emotivnom objavom rastužio sve
Mondo pre 18 sati
Boban Spasojević je na Fejsbuku podelio fotografiju sa ocem kojem bi danas bio rođendan, a koji više među živima. Bivši voditelj je u emotivnom obraćanju govorio i o zdravstvenim problemima. "Nisam sklon patetici, ali neki dani su malo drugačiji i teži… »
"Slučajno sam saznao da imam leukemiju" Bivši voditelj Pinka se već dve godine bori za život - Ogolio dušu: Radio na BK, vodio…
Kurir pre 18 sati
Nekadašnji voditelj Pink televizije Boban Spasojević već dve godine suočava se sa borbom protiv leukemije. Javnost o tome nije znala ništa, te se on sada glasio i prisetio se noći koja mu je pre dve godine potpuno preokrenula život. Na svom Instagram… »
Vesti dana »
Avokatica Borović: Tužilaštvo nema nijedan validan dokaz, postupak pokušaj zastrašivanja studentskog pokreta
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih
Nikezić (SSP): Nema nikakve odluke, sve je bila samo još jedna Vućićeva predstava
Danas pre 2 satajoš 40 povezanih
Počinje prijavljivanje za upis objekata, podrška Nišlijama na 24 lokacije
Jug press pre 15 minutajoš 117 povezanih
Uživo Uznemirujuće: Objavljeni snimci uništavanja; Završen sastanak u Dauning stritu FOTO/VIDEO
B92 pre 0 minutajoš 58 povezanih