Povezane vesti
Boki 13 otkrio ime pevačice koja je bila na spisku dužnika Marine Tucaković: "Ja sam svedok da nije platila"
Telegraf pre 23 dana
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 ovih dana boravi u Beogradu zbog poslovnioh obaveza. Boki večeras snima rimejk dueta "Kaligula" koji je snimio pre nekoliko godina sa Jelenom Karleušom. Makedonski voditelj i šoumen stigao je stilizovan i… »
"Balkan će biti šokiran" Boki 13 o glavnoj ženskoj ulozi u filmu o Lepoj Lukić, region nije spreman za ovo!
Alo pre 22 dana
Kao producent filma, Boki 13 otkrio je još detalja o svom novom projektu! Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, trenuno boravi u Beogradu zbog poslovnih obaveza. Večeras snima novu verziju dueta "Kaligula" koji je snimio pre nekoliko godina sa Jelenom… »
"Dara Bubamara je dužnik, svedok sam bio": Boki 13 izneo šokantne tajne u javnost, spomenuo i Marinu Tucaković
Mondo pre 22 dana
Makedonski šoumen Boki 13, bio je veliki prijatelj Marine Tucaković, koja je stvorila pregršt hitova na domaćoj estradi i mnoge vinula u zvezdane prašine. Sada se za MONDO prisetio nekih detalja iz prošlosti. Boki je otkrio da je Marina imala problem sa… »
"Dara bubamara je dugovala pare, bio sam svedok..." Boki 13 otkrio nepoznate detalje o poznatim pevačima: Marina Tucaković je…
Kurir pre 22 dana
Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, bio je veliki prijatelj pokojne Marine Tucaković, koja je stvorila veliki broj hitova i mnoge sadašnje estradne zvezde vinula u nebesa. On se sada prisetio nekih detalja iz prošlosti. Boki je… »
Vesti dana »
Uhapšena dvojica osumnjičenih dilera u Beogradu: Policija im našla paket droge i vagicu za merenje
Euronews pre 2 satajoš 31 povezana
Prosuto mleko ispred Skupštine grada Kraljeva – protest zbog najave da će otkupna cena mleka biti manja za pet dinara
RTS pre 4 satijoš 29 povezanih
Kosovo: Optužnica protiv 21 pripadnika VJ i MUP Srbije zbog navodnog ratnog zločina u Račku
Beta pre 45 minutajoš 22 povezane