Povezane vesti
Uloga Međunarodne dobrotvorne organizacije u nestancima dece pod Asadovim režimom: BBC istraga
BBC News 08.12.2025
Karim je imao dve i po godine kad su on i njegov otac nestali, 2013, tokom rata u Siriji, dok su bili u kupovini. On je jedan od više od 3.700 dece koja se još vode kao nestala nakon pada Asadove diktature pre godinu dana. Rem al-Kari i njena rođaka Lama… »
Uloga Međunarodne dobrotvorne organizacije u nestancima dece pod Asadovim režimom: BBC istraga
NIN 08.12.2025
Rem al-Kari i njena rođaka Lama pretražuju desetine fotografija dece raširenih po stolu. Lama misli da je primetila jednu koja liči na Karima, Reminog nestalog sina. Karim je imao dve i po godine kad su on i njegov otac nestali, 2013, tokom rata u… »
Južne vesti 08.12.2025
BBC Lejla i Lejan, „nestale““ devojčice u Siriji koje je majka uspela da pronađe. Hiljade dece se još vode kao nestala Rem al-Kari i njena rođaka Lama pretražuju desetine fotografija dece raširenih po stolu. Lama misli da je primetila jednu koja liči na… »
Radio 021 08.12.2025
Karim je imao dve i po godine kad su on i njegov otac nestali, 2013, tokom rata u Siriji, dok su bili u kupovini. On je jedan od više od 3.700 dece koja se još vode kao nestala nakon pada Asadove diktature pre godinu dana. BBC Lejla i Lejan, „nestale“"… »
Vesti dana »
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 35 povezanih
FOTO, VIDEO Evroposlanik položio venac kod nadstrešnice u Novom Sadu: Sastao se sa profesorima i studentima
Radio 021 pre 1 satjoš 19 povezanih
(BLOG) „Zajedno uz studente“: Na Trgu Nikole Pašića zborovi, glumci, trkači i studenti, okupljanje u toku i u Pionirskom parku (FOTO)
Danas pre 26 minutajoš 17 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih